Főként ikresek, (de akár mások is)! Mennyit vannak a babáitok napközben "magukra hagyva"? Mennyit tudnak pl. a kiságyon kívül játszani?
Köszi! Mármint 1-1 órát játszottak csak kint? Azon kívül hol voltak?
Én a sima járókában nem tudom őket hagyni,mert megölik egymást. Az kicsi. Te milyet használtál? Nem akarom,hogy szint egész nap a kiságyban legyenek. Ha meg kiveszem őket a szobába játszani,én nem tudok semmit csinálni.
Sajnos a lakás elosztása olyan,hogy hiába szerelek fel ajtórácsot,nem látok rájuk. Az meg megoldás sem lenne,mert a szoba, a nappali ahova játszani rakom le őket,egyáltalán nem biztonságos,kábelek,számítógép,tv...stb olyan helyen ahol eléérhető. Sajnos a szüleimnél lakunk,mert nincs saját lakásunk,így nem én rendezem a szobákat. Hely van sok, a lakás több,mint 100nm2, de hiába,ha nem tudom őket biztonságban...Amúgy egyenlőre azt csinálom,hogy reggeli után kint vannak úgy 1-1,5 órát játszani,aztán berakom őket az ágyba,mert vissza alszanak. Aztán délben esznek,utána megint játszhatnak,kb. 3-4 között alszanak megint. Így már el is ment majdnem a napom,úgy,hogy a főzésen és a napi dolgokon kívül pl. mosás berakás,mosogatás...semmit nem csináltam.De eddig még nem is lenne probléma,csak aztán jön az uzsi,vacsi este fürdés,néha úgy alakul,hogy pl. fürdés elött már nem tudom őket kivenni.
Babakarámról van tapasztalatotok? Már azon gondolkodom,de nem tudom,pl. a 8 elemes elég-e nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!