Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2,5 hós anyatejes a babám,...

2,5 hós anyatejes a babám, mit csináljak vele ha nem akar napközben csak max egy két órát azt is csak apránként aludni? Mit csináljak? Hiába fárasztom, már nem tudok mit játszani vele, mert egy idő után mindent meg un! mivel kössem le afigyelmét?

Figyelt kérdés
2008. dec. 9. 11:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Hat az en kisfiam 3 honapos es o is eleg keveseket alszik napkozben, vannak olyan napok amikor meg egesz nap alszik, eppen csak annyit van ebren, mig eszik. Nala azt vettem eszre hogy olyankor van tobbet ebren, amikor faj a hasa, ha el is alszik, felriad a fajdalomra. En neha hagyni szoktam nyugodtan, es elalszik, van ugy hogy "beszelegetek" vele es latom, hogy mar unja, olyankor kimutatja, hogy hallgassak mar, visitassal, vagy sirassal. Ha elhallgatok, akor o is lenyugszik, es elalszik.
2008. dec. 9. 12:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia!Én is ugyanigy vok.Nekem is 2,5 hónapos,és napközben 2 órát alszik összesen,de nem egyfolytában,Annyra furcsa h elég neki ennyi alvás.nem??Én is lefársztom,de ha fáradt nem alszik el inkább üvölt és nem értem miért nem könnyebb neki is csak becsukni a szemét és aludni.Probáltam cumival de az sem kell neki.Te probáltad???
2008. dec. 9. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!