Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagy baj ha 3 hetes babamat...

Nagy baj ha 3 hetes babamat hagyom sírni 15-20 percet ugy h nem foglalkozom vele?

Figyelt kérdés
ez alltalaban ejjel van nagyon hozzaszokott hogy kezben alszik el,ringatni kell pedig napkozben simán elalszik magatol.Nem akarok rossz anya lenni ô a mindenem,csak nagyon faraszto mikor mar mindent megtettel cicizett sokaig,pelus csere is volt simogatas,mellkasra tettem hatha rajtam elalszik de amint letettem akar mellenk akar az agyaba rogton nyugoskodik majd sir.Tegnap hagytam 15 percig hogy sírjon es elaludt magatol.Persze nem az az eros torkaszakadtabol síras volt,mert akkor tudom vmi baja van,csak sírt de azert ezis eleg hangos...
2012. jan. 9. 12:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Én csak azt mondtam hogy nem kell ölben lennie ha sír.... Ezeregy módja van hogy megnyugtasd....
2012. jan. 9. 18:55
 22/25 anonim ***** válasza:
52%

A kérdésben pedig ez szerepelt:

"hagyom sírni 15-20 percet ugy h nem foglalkozom vele"

Ez elég egyértelmű. Nem foglalkozik vele. Az nem azt jelenti, hogy fekszik a baba, és simogatja a hátát, vagy bármilyen más módon próbálja megnyugtatni, hanem azt, hogy magéra hagyja. És a "brutál reakciók" is erre érkeztek...

az egyik alaposan lepontozott válaszoló

2012. jan. 9. 20:08
 23/25 A kérdező kommentje:
hozzateszem nem hagyom magara mellettem fekszik az agyban es elotte 4 oran keresztul simogattam,torodtem vele hozzabujtam,cicizett fel orankent h megnyugodjon,de nem volt neki semmi jo...akik elitelnek azt is megertem,csak szar,akik meg megertenek azoknak koszonom...
2012. jan. 9. 22:37
 24/25 anonim ***** válasza:
36%

Igen, várható volt a sok indulatos reakció! Nagyon egyet értek azzal aki azt írta, hogy "Egyébként általában aki azt mondja,hogy fú hát milyen szar anya vagy,hogy hagyod sírni, fingja sincs róla,hogy milyen az, amikor mondjuk két napig ezt csinálja a gyerek." PONTOSAN!!! Sőt, 2napig!? De jó is lenne ha csak addig, de van hogy 3 és több hónapig!

Köszönöm a lepontozást, amit azért kaptam,mert azt írtam, nem baj hogy sírni hagyta a kérdező, miután kielégítette az igényeit, és mégis sírt egy picit a gyerek!

Én sem hagytam sírni sosem, állandóan hurcikáltam, meg is lett az eredménye...lépni se tudok tőle.

Egyébként azt írtam - a lepontozók kedvéért - hogy az arany középút a helyes, igenis tudjon magától is megnyugodni, elaludni, ha már minden igénye ki van elégítve, és meggyőződtünk róla hogy nem fáj semmije!

Valaki írta,hogy magad mellé is veheted és simizheted fekve -ez is jó ötlet! Bár nálunk ez kevés volt, ő vízszintesben és "1 m" magasság alatt ordított! :))) Ahogy függőlegesbe és min. 1,5 m magasba került a kis popója már csend is volt! :))

2012. jan. 10. 13:31
 25/25 A kérdező kommentje:
detto,mintha csak megerezne a kis draga hogy ringatas kozben leulsz vele...es mar nyugoskodik is
2012. jan. 11. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!