Nagy baj ha 3 hetes babamat hagyom sírni 15-20 percet ugy h nem foglalkozom vele?
Persze, idővel megtanulja, hogy nem számíthat az anyjára és nem sír többet...
Én mindegyik babámat "felkapkodtam", ha kellett, mégis mindegyik önálló, egyedül szívesen játszó, alvó és elalvó gyerek lett.
De mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja...
tök jól csinálod, épp ideje megtanítani neki, hogy hiába sír, anya sz@rik rá mert fárasztó neki!
Jézus, ha nem akarsz rossz anya lenni akkor talán emeld fel a hátsód ha a babád negyed órája sír...
Úgy gondolom valahogy a kettő között kellene megoldani. Egyébként általában aki azt mondja,hogy fú hát milyen szar anya vagy,hogy hagyod sírni, fingja sincs róla,hogy milyen az, amikor mondjuk két napig ezt csinálja a gyerek.
Nekem két gyerekorvos is azt ajánlotta,hogy ilyenkor tegyem magam mellé és simogassam. Tehát ne kézben legyen, de érezze,hogy ott vagyok. Nálunk bevált, megnyugodott így is, bár egy pár percig sírdogált.
de, képzeld, én is felneveltem a gyerekemet aki 3 hónapos koráig hasfájós volt és minden rohadt éjszaka 11-3-ig sétáltam vele a lakásban! és tudod mit? élveztem, hogy ettől enyhül a pocakfájása, hogy tudtam segíteni neki ezzel és örömmel járkáltam!
már nagyfiú, kiegyensúlyozott, szófogadó, nem anyámasszony katonája de jól nevelt! és ha szüksége van rám a mai napig mindig ott vagyok mellette és ezt tudja! szerintem egy jó anyának ez kötelessége, de ki így ki úgy. nyilván ha fárasztó éjjel negyed óráig járkálni akkor mennyivel egyszerűbb hagyni sírni!
komolyan, én nem értem hogy tudjátok hallgatni a 3 hetes csecsemőtöket!!!
Utolsó! Neked azért van némi gondod a szövegértelmezéssel.
Nem azt írtam,hogy hagyni kell üvölteni. Hanem,hogy van átmenet a felkapkodás és ez között. Pl. amit írtam,hogy mellé fekve próbálod meg megnyugtatni. Elég sok babánál beválik, bár nyilván türelmesnek kell lenni.
jaa, nem is arra reagáltam :)
"Egyébként általában aki azt mondja,hogy fú hát milyen szar anya vagy,hogy hagyod sírni, fingja sincs róla,hogy milyen az, amikor mondjuk két napig ezt csinálja a gyerek."
erre... :)
Ne haragudj, nem akartam indulatos lenni, csak a környezetemben, baráti körömben tényleg az olyan anyukák dobálóznak ezzel, akiknek jóformán eszik-alszik a gyereke. De amikor azt mondom,hogy reggel 7-től fél 12-ig felöltözni sem tudtam, akkor meg néz rám nagy szemekkel,hogy miért.
Hát basszus, azért mert van ilyen gyerek is. Ill. nem ilyen, csak sűrűbben van neki rosszabb napja. Viszont nekem még attól egy-két dolgot meg kell csinálnom, ezért nem tehetem meg,hogy két napig fogom a gyereket.
NAGYON NAGY BAJ!
Ezt nem szabad!
3 hetesen azért sír mert, mindenki gondoljon bele 3 HETE EGYEK VOLTATOK!
Mi van veletek?
Hogy írhatjátok hogy jól tette meg ilyenek?
Nem szabad hagyni hogy kialakuljon benne a nekem senkim sincs érzet!
Miért akarsz önállóságra nevelni egy 3HETEST????
Komolyan nem értem!
Ahogy meg írod eltud úgyis aludni ha nem sír...
Gondold végig hogy akkor mi volt..!
Este van neki éjjeli fény??
Amúgy meg ne nyugtasd azzal magad hogy 15 perc sírás után elaludt!
Kérlekszépen azért volt mert elfáradt, te is elfáradnál 15 perc ordítás után!
Miért lusták a mai anyák????
Hány éjszakát átsétáltam vele a lakásba 3 hetesen...
nem ráztam meg semmi csak a hajnali evés után néha éberebb lett addig beszélgettem vele (mert értik) míg nem láttam az első ásítást!
Akkor mentünk a kiságyba....
És a mai napig ezt tenném!
Szerencsére rájött hogy az éjszaka éjszaka!
Na gyorsan pontozzatok le..... :D :D
De most komolyan! Ki miért szült?
Én ezért :D!
Hú de nehéz elképzelni,hogy van olyan gyerek is, aki nem csukja le egyből a szemét a babakocsiban!
Már pedig van! Illetve elalszik, csak sír. Na most akkor ha felveszem, akkor az is rossz,ha nem,akkor ezek szerint az is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!