Mi a véleményetek erröl az itatóról?
Figyelt kérdés
A kisfiam már 2 éves,és szeretném lecserélni az itatópoharát szivószálasra....
Ezt néztem ki neki:
Használ vki ilyet vagy véleményeket is szivesen fogadnék.
Most ilyet használunk egyébként:
Vagy maradjon ez neki?
Tud már egyébként pohárból is inni,de éjszakára illetve útközben is ezt használjuk még,meg napközben is még többnyire.
Köszönöm elöre is a válaszokat!
2012. jan. 8. 22:13
1/4 anonim válasza:
Drága. Tuti, hogy nem költenék ennyit egy itatópohárra, főleg egy 2 évesnek. 100 Ft-os boltokban párszázért lehet kapni hasonlót (amúgy az én gyerekeim Jana-s flakonból isznak, és teljesen oké).
2/4 anonim válasza:
A másodikként linkelt Aventot nem ajánlom, mert nem lehet kimosni a szívókánál, mivel egyben van az egész! Egyetértek az elsővel, szerintem is drága, főleg úgy, hogy már tud inni a kisfiad pohárból!
3/4 anonim válasza:
Az igaz, hogy a szívószálat nem tudod jól kimosni. Én is egy félliteres üdítős palackot, vagy egy kis kulacsot ajánlanék. Amúgy nagyon jól néz ki amit linkeltél, én is majdnem mindenből Aventet veszek. Lehet, hogy drága, de nagyon jó minőségű.
4/4 anonim válasza:
Nekem ilyen szívószálas volt anno, csak más márka és nagyon szerette a fiam és a kakaót itta belőle, én úgy mostam, hogy egy fültisztitó pálcát toltam át rajta, és az kipucolta rendesen :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!