Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a babakocsiról? BEXA

Figyelt kérdés
[link]
2012. jan. 6. 13:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem drága és ronda. Bocs, ezt csak ránézésre mondom, egyébként lehet, hogy praktikus.
2012. jan. 6. 13:43
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem nagyon nem jött be az ehhez hasonló babakocsi, mert a sport rész baromi sz.r, a mózest meg már 4 hónaposan utálta. (szűkös és nem lát ki belőle) Szóval adtuk el, amilyen gyorsan csak tudtuk és vettünk egy sima klasszikus babakocsit. azt használtuk 1 éves koráig, de nehéz volt és utána jött egy könnyű ernyőkocsi. sajnálom, hogy megvettük az első kocsit, nekünk nagyon nem jött be.
2012. jan. 6. 14:18
 3/4 anonim ***** válasza:
[link] ilyesmi babakocsira cseréltük le és komolyan, nagyon bevált- szélvédett, meleg, árnyékos, 4 hósan hason tudott benne utazni és nézelődni. Szóval nagyon praktikus,egyetlen baja, hogy nehéz. emiatt cseréltük le később.
2012. jan. 6. 14:22
 4/4 anonim válasza:
100%

Szerintem szép! A dizájnt is eltalálták, nekem hasonlít a Brio Singre, csak 3 keréken! Ami tetszik még: állítható a mózes fekvőfelülete, minden részéhez van lábzsák, vízszintig dönthető a sportrész, fóliázott a karfa (hogy én mennyit szenvedtem a mienk tisztításával... ami nem annyira jön be: méretek alapján az összes felépítménye kicsi (tapasztalat, a kb. ilyen paraméterekkel rendelkező kocsinkból a 1,5 éves 85cm-es fiam alul-fölül kilógott. a karfa nem átfordítható, nekünk se volt az, pedig sokkal egyszerűbb lett volna, ha sütött nap, vagy fújt a szél vmelyik irányból, a sportrészt a 13kg-os gyerekkel együtt megfordítani nem leányálom. Viszont ilyen dizájnban csak a graconak van átfordítható karfás kocsija 170ezerért...

A lényeg, hogy gondold át hol akarod használni (sztem csöppet nehéz is, de ha nem kell emeletre cipelni kit érdekel:)) viszont rosszabb minőségű útra tök jó lehet a nagy kerekek miatt.

Tökéletes babakocsi nincs! A lényeg, hogy Neked tessen, a hibáit úgyis csak használat közben lehet majd látni igazán,sajnos.

2012. jan. 6. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!