Szerintem szép! A dizájnt is eltalálták, nekem hasonlít a Brio Singre, csak 3 keréken! Ami tetszik még: állítható a mózes fekvőfelülete, minden részéhez van lábzsák, vízszintig dönthető a sportrész, fóliázott a karfa (hogy én mennyit szenvedtem a mienk tisztításával... ami nem annyira jön be: méretek alapján az összes felépítménye kicsi (tapasztalat, a kb. ilyen paraméterekkel rendelkező kocsinkból a 1,5 éves 85cm-es fiam alul-fölül kilógott. a karfa nem átfordítható, nekünk se volt az, pedig sokkal egyszerűbb lett volna, ha sütött nap, vagy fújt a szél vmelyik irányból, a sportrészt a 13kg-os gyerekkel együtt megfordítani nem leányálom. Viszont ilyen dizájnban csak a graconak van átfordítható karfás kocsija 170ezerért...
A lényeg, hogy gondold át hol akarod használni (sztem csöppet nehéz is, de ha nem kell emeletre cipelni kit érdekel:)) viszont rosszabb minőségű útra tök jó lehet a nagy kerekek miatt.
Tökéletes babakocsi nincs! A lényeg, hogy Neked tessen, a hibáit úgyis csak használat közben lehet majd látni igazán,sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!