Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek erröl az...

Mi a véleményetek erröl az itatóról?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon nehéz szivni,még nekem is! Valaki használja ezt? Azt is nehéz szivni?

2010. jún. 18. 13:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Kb enniyért kapsz Avent varázsitstót, tejesen jó, könnyű szívni és nem csöpög.

[link]

2010. jún. 18. 13:21
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk ilyen van, ezt is nagyon nehéz szívni, de a lányom úgy iszik belőle, öröm nézni. Mikor megpróbáltam, azt hittem neki nem fogsikerülni, olyan nehezen jött belőle. De mégis szereti,pedig van másik is, de ezt kéri mégha üres is... :o)

3/8 anonim ***** válasza:
hasonló van, csak a hagyományos középen van a szívókája. Most írjam azt hogy drága volt, és ahhoz képest még mindig kidobja a szájából és játszik vele....
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez 1300 volt,az Aventes meg 2000 valamennyi,majdnem 3000. Nekem az Avent amúgy se tetszik,olyan fura a csöre!
2010. jún. 18. 13:25
 5/8 anonim ***** válasza:

első

a lányom kb 5 hós kora óta iszik belőle, először a puha csőrrel, 1 éves kora után lecseréltem keményre

te tudod, nekem bevált

(anno fiamnál rengeteget szenvegtem a kölünböző csőrös poharakkal, amik csöpögtek, ahhoz képest ez egy áldás)

ja és ha már 100szor nem dobta el, akkor egyszer se, ehhez képest még mindig egyben van

2010. jún. 18. 13:28
 6/8 anonim ***** válasza:

2.vagyok. Nekünk sem jött be az Avent, az volt először. Kaptunk egy ilyet:

[link]

ezt szerette, könnyebben is jött belőle mint a mam-ból, de elvesztettük. Esetleg ezt is megpróbálhatjátok, van füles kivitelben is.

2010. jún. 18. 13:31
 7/8 anonim ***** válasza:

a fiamnak pont detto totál ez a pohara van. iszik belőle mint a gép:)

bár én kiszereltem már a szelepet, mert 2 éves, úgy használja, emellett van még 1 szívószálas pohara.

2010. jún. 18. 14:05
 8/8 anonim ***** válasza:

kisfiamnak is ilyen van semmi gond vele. 1290ft ért vettem pont a héten. nem nehéz neki szívni.

avent varázsitatója is van abból a reggeli meg az esti tejet kapja. az is jó.

2010. jún. 18. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!