Mi a véleményetek erröl az itatóról?
Kb enniyért kapsz Avent varázsitstót, tejesen jó, könnyű szívni és nem csöpög.
Nekünk ilyen van, ezt is nagyon nehéz szívni, de a lányom úgy iszik belőle, öröm nézni. Mikor megpróbáltam, azt hittem neki nem fogsikerülni, olyan nehezen jött belőle. De mégis szereti,pedig van másik is, de ezt kéri mégha üres is... :o)
első
a lányom kb 5 hós kora óta iszik belőle, először a puha csőrrel, 1 éves kora után lecseréltem keményre
te tudod, nekem bevált
(anno fiamnál rengeteget szenvegtem a kölünböző csőrös poharakkal, amik csöpögtek, ahhoz képest ez egy áldás)
ja és ha már 100szor nem dobta el, akkor egyszer se, ehhez képest még mindig egyben van
2.vagyok. Nekünk sem jött be az Avent, az volt először. Kaptunk egy ilyet:
ezt szerette, könnyebben is jött belőle mint a mam-ból, de elvesztettük. Esetleg ezt is megpróbálhatjátok, van füles kivitelben is.
a fiamnak pont detto totál ez a pohara van. iszik belőle mint a gép:)
bár én kiszereltem már a szelepet, mert 2 éves, úgy használja, emellett van még 1 szívószálas pohara.
kisfiamnak is ilyen van semmi gond vele. 1290ft ért vettem pont a héten. nem nehéz neki szívni.
avent varázsitatója is van abból a reggeli meg az esti tejet kapja. az is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!