2,5 hónapos babánál nátha ellen mit adhatok,1 hete nem javul?
Figyelt kérdés
2,5 hónapos babám 1 hete tiszta nátha.Napi 3-4-szer szívom le a váladékot az orrából porszívós orrszívóval.Voltunk orvosnál a hét elején.Kálciumot,nasivint,orszívást javasolt.Mit tanácsoltok?Mit adhatok neki?2012. jan. 8. 08:13
2/12 anonim válasza:
cebiont még adhatsz neki. nasivint viszont 5 napnál tovább tilos adni.
ha fehér vagy átlátszó jön az orrából,akkor a sok séta, friss levegő és szellőztetés rengeteget fog segíteni.
Ha sárga vagy zöld,akkor érdemes visszamenni, mi gyógyszertárban kutyult orrcseppet kaptunk rá és attól múlt el.
3/12 Harangozó Sára válasza:
Nem kérdés vidd vissza az orvoshoz, hogy nem javul.
4/12 anonim válasza:
Fenistil csepp erre való, itatni kell vele, reggel és este egy kis teába keverve. Amit én még vettem, homeopátiás orrspray vizes orrfolyásra, náthára, porszívózás után fújom az orrába: Euphorbium compositum-Heel orrcsepp. Sajnos a nátha elhúzódó dolog.
5/12 anonim válasza:
ha tiszta takony akkor ne 3-4szer szívd hanem fél óránként, óránként! de akár 10 perc után is. ha nem szívod ki gyakran, alaposan akkor jön a szövődmény sajnos, rámegy az arcára, homlokára, fülére, torkára...
6/12 anonim válasza:
előző vagyok, kicsit félre olvastam, azt írtad tiszta nátha :D
na de gondolom el van dugulva az orra, szóval ez kevés.
7/12 anonim válasza:
érdemes úgy orrot szívni, hogy először vmilyen tengervizes orrspray, azzal vársz egy picit, majd kiszívod. utána jöhet az orrcsepp.
8/12 A kérdező kommentje:
Nekem a legnagyobb gondom,mikor szűnik meg az orrában ez a fehéres átlátszó váladék, amit leszívok.Kedden viszem orvoshoz.Megpróbálom a levegőztetést, többször séta. Cebion az nem árt neki?Konkrétan mire jó?
2012. jan. 8. 19:52
9/12 anonim válasza:
cebion az egy olyan c-vitamin amit kisbabáknak lehet adni. nem árt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!