1,5 - 2 évesnek náthára mit adhatok Cebion cseppen kívül?
Folyik az orra - annyira még nem vészes -, csak szeretném megelőzni a nagyobb bajt.
Gyümölcsöt kap, így a multivitamint fölöslegesnek tartom.
Calcimus ampulla, napi 3×fél ampulla teába keverve 3 napig (vényköteles) Nekünk eddig mindig hatott mindkét gyereknél.
Salvus vizes párologtatás, c vitamin nagy dózisban, én ilyenkor 2 ×20 cseppet adok a Cebionból, mézes hársfa tea, éjszakára Babyluff a hátára, hogy kapjon levegőt.
Ezek közül egy sem gyógyszer, de nagyon hatásosak, mindet a gyerekorvosunk ajánlotta és mindig bevált!
Jobbulást!
14.20 vagyok.
Calcimuskból napi 3-szor fél?Nekünk a doktornő mindig napi 1 felet mond,esetleg 2-szer felet.A hársfa teát egyszer kérdeztem a védőnőtől,de azt mondta vigyázni kell vele nem ajánlja.Pedig már 20 hónapos a kislányom.
A Baby Loof balzsam jó ötlet,az van nekünk is itthon.
Igen 3×fél ampullát kapnak mindig, ennyit írnak rá a dobozra is. A hársfateával nem tudom mi a baj? Miért kell vigyázni vele, bárhol olvasom mindenhol javasolják, nekem a kamillát mondták, hogy csínján bánjak vele.
Ahány orvos annyit félét mond. Már megszokhattátok volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!