Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 évesnek milyen multivitamint...

1 évesnek milyen multivitamint adhatok? Vagy aloe vera gélt adjak inkább? Mi a legjobb?

Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 12:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Sok sok gyümölcs, zöldség, főleg így nyáron.

Én a 17 hós lányomnak nem adok semmilyen multivitamint, szerintem felesleges.

Télen is csak a c-vitamin cseppet kapta.

2010. aug. 17. 12:38
 2/5 anonim ***** válasza:

én sem adok pedig mindjárt két éves.

mindent eszik igy nem érzem fontosnak.

megfázva se volt sose...

2010. aug. 17. 12:41
 3/5 anonim ***** válasza:

sajnos az én lányom elég válogatós és amit szeret abból se eszik sokat.így én egy éves korától a vitacolan szirupot adom neki hogy javítson az étvágyán.nem sok mindent használ,de még mindig jobb mintha semmit nem adnék.remélem idővel jobb evő válik belőle és nem kellesz ilyen mesterséges vitaminokat adnom neki.

most lesz a héten 19 hónapos.

2010. aug. 17. 12:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Én cebion cseppet adok csak lányomnak.
2010. aug. 17. 14:08
 5/5 A kérdező kommentje:

Elnézést, de nem azt kérdeztem, hogy te adsz e, vagy hogy szerinted felesleges e?! Meg van az okom rá, amit nem írtam le.

A kérdést érthetősen írtam, kár, hogy vannak olyanok, akiknek úgy érzik, mindenképpen válaszolniuk kell akár mi is a kérdés. :SSS

Aki válaszolt, annak köszönöm szépen, nekem is hasonló problémám van, amiért szednie kell a babámnak.

2010. aug. 17. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!