Lehetséges az hogy van tejem, de még se akar szopizni a baba?
Figyelt kérdés
3 hónapos.Már egy hónapja azt játsza hogy nem akar szopizni.Először még csak ritkán,de most már minden szopiztatás egy kész szenvedés.Alig tudok bele "tuszkolni" egy kevés tejet.El vittem az orvoshoz,rátettük ott is cicire,és látta hogy mennyire ordít a cicin és nem akar szopizni.A súlya is alig nőtt egy hónap alatt.Azt mondta hogy azért lehet hogy nem szopizik,mert kevés tejem jön,és ez nem tetszik a babának.Erre föl az orvos javaslatára elkezdtem minden szopi után fejni a cicim,plusz szedni homeós bogyót rá.Pár nap múlva a tejem újra belövelt nagyon fájt a mellem feszült tele lett tejjel.Most már bőségesen van tejem,de azóta is fejem.De a baba még mindig ugyna úgy nem szopizik.Most már nagyon kétségbe vagyok esve,mert nem hízik szegény,és már rettegek az etetésektől,mert tudom hogy megint kínszenvedés lesz.Amit lefejek oda adom neki,úgy hogy felszívom inekciós fecskendőbe és abból spriccelem lassan a szájába,de úgy is ordít tőle.Volt hogy j kedve volt el votl a kiságyba,addig én fejtem tejcsit,elkezdtem neki oda adni és abba a pillanatba elkezdett ordítani.Utálhatja a tejem?Már több mint egy hónapja ezt csinálja,és már teljesen tanácstalan vagyok.Holnap viszem vissza az orvoshoz. De kiváncsi lennék a tapasztalatokra,volt e valaki így már?2009. máj. 24. 09:36
11/14 anonim válasza:
Szia! Mi is átmentünk ezen 2-3 hónapos kora körül a kislányommal. Ő is állandóan elfordult a cicitől, sírt, feszítette magát. A megoldás az lett, hogy 3 óránkénti etetésről áttértünk a 4-5 óránkéntira.("Sajnos" Ő soha nem jelezte ha éhes.) Így ritkábban evett, de mennyiségre többet. Éjszaka is keltem hozzá, pedig előtte már átaludta az éjszakát, de nem érdekelt, mert végre evett. Kb. 1-1,5 hónapig tartott. Azóta le sem lehet szedni a ciciről. Amilyen hirtelen jött a probléma, olyan hirtelen el is múlt. Persze azért most is vannak jobb és rosszabb napok. Lassan 7 hónapos lesz és most a hozzátáplálással "szenvedünk", mert csak szopizni akar. Biztos vagyok benne, hogy nálatok is rendeződni fog a dolog. Tudom nem könnyű, Én is sokat sírtam abban az időszakban. Fontos, hogy ne erőltesd, ha nem kéri akkor nem kéri. Kicsit később, 15-30 perc múlva próbálkozz újra. Minden szopi előtt fújd ki magad, nyugodj meg. Ha nem is eszik simogasd meg, halkan beszélj hozzá, nyugtasd meg. Ha Te ideges vagy a babád is az lesz. Remélem minden rendbe jön! Sok sikert!
12/14 anonim válasza:
szia, én irtam le , hogy lett tápievés a dologból. Ha sok a tejed ( nekem csak kínzó napi 6 szoros fejés és bogyók árán volt) , bízz magadban, kifogjátok húzni ezt a rossz időszakot! Ettől függetlenül azért a fejt tejet odaadnám neki! Kitartás!!!
13/14 anonim válasza:
hogy lehet ilyen szavakat használni: tejcsi, szopi, szopcsi, szopizni, ciciztetés??? anyuka vagy te vagy egy hülye p.icsa? sajnálom a gyereked...
14/14 anonim válasza:
Egyet értek a 13-as válaszolóval :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!