Kisfiamnak egy éves születésnapjára mit adjunk? (Annyi játéka van már)
Nem hiszem, hogy bármikor is az orrod alá dörgölné, hogy az egy éves szülinapjára nem kapott mást, mint egy-két új, méretben megfelelő ingecskét, nacit, stb. + egy tortát egy szál gyertyával.
Hidd el, nem fog emlékezni rá! :)))
Boldog szülinapot!
1 évre? Maradandót, ha már "annyi van neki" semmit.
Egy kis tortát, és hagyni neki, hogy kikenje magát. Ezt persze fotózzátok, filmezzétek. Vicces emlék lesz.
Nálunk is ez volt a gond,hogy "annyi játéka van már"
Mi vettünk neki tortát és elvittük állatkertbe,nagy élmény volt neki!Sokkal többet ért neki "kergetni" a kecskéket,mint bármilyen játék.
Ezen tanakodom én is!
Tortát már rendeltem neki, amit ajándékba fog kapni. De hogy mit vegyünk, azt nem tudom.
Az állatkert nem volna olyan rossz, de mivel még ő nem tud egyedül járni, így lehet, hogy nem volna olyan izgi, sőt ha még hideg is lenne. Inkább majd tavasszal.
mi triciklit vettünk, amibe be lehet kötni, hogy ne essen ki. Így most is jó, és még évekig jó is lesz. És hordozó helyett autósülést is akkor kapott. :)
Szánkó? Csak esik még hó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!