Vegyek borostyánláncot a kisfiamnak?
Figyelt kérdés
7 hónapos a kisfiam és most jönnek az első fogai.Éjszakánként sokat van fent és nagyon nyűgös.Valaki a borostyánláncot ajánlja,abból is a konyakos színűt.Mi a véleményetek?Érdemes beszerezni egyet?2011. dec. 30. 09:12
1/7 anonim válasza:
2 lányom van, mind a kettőnek volt. Az elsőnél a fogzás szinte észrevehetetlen volt, a másodiknál kevésbé. Hogy használ-e nem tudom, mert nem tudom milyen lenne nélküle :) Viszont e kolléganőm mesélte , hogy a fiánál az első fogak rettenetesen jöttek aztán vett láncot és utána jobb volt a helyzet.
Amire figyelj, hogy a legkisebb méretet vegyed (a 4 éves lányomra is jó még a méret így biztos nem lesz kicsi),
A szín szerintem mindegy.
2/7 anonim válasza:
Ne vegyél. Én is vettem ( Müllerben, 4 000 Ft-ért)a kisfiamnak 4 hónapos korában, és amit sikerült összehoznom vele, egy jó kis ekcéma a nyakán - a mágneszár okozta. Ez még nem is a fő gond. Sajnos későn, de utána olvastam a neten, hogy pontosan, hogy is működhetne ez a a borostyánlánc...Szóval, a borostyán valójában megszilárdult gyanta, aminek valóban nyugtató hatása van. Viszont, állítólag nemcsak a babák bőrét kezdi ki (erősen irritáló), de még a felnőttekét is, ezért lelakkozzák a láncot. Ezzel megakadályozzák a borostyánban lévő illóolajok "beszívódását", mely a test melegére, bőrkontaktus alapján oldódik. Így nincs ahogyan működjön! Azt hiszem ez eléggé meggyőző:(
3/7 anonim válasza:
Ha jó láncot veszel annak nincs mágneszára. A babacsodáról rendeltem anno. Műanyag csavaros zára van ami borostyánnal fedett. Így nem irritálja a bőrt. Olyat se vegyél ami fém csattal záródik.
4/7 anonim válasza:
Így van, nem másnesest kell venni. Ami meg műanyagos azt sem szabad megvenni, mert nem igazi. Onnan tudod, hogy igazi, hogy a körmöddel megkapargatva érzed, hogy puha, esetleg meg is marad a helye. Ami még fontos, hogy csak akkor hat, ha mindig (fürdés, alvás) rajta van. Egy próbát megér, maximum lesz egy vagány lánca. A színnek szerintem nincs sok köze a hatáshoz, csak annyi, hogy fiús vagy lányos. Nekünk 3színű van :)
5/7 anonim válasza:
Én is vettem a kisfiamnak, őszintén szólva szerintem semmit nem ér. Van hogy rajta van 1-2 hétig, aztán nincs rajta pár napig, de az ég világon semmi különbséget nem veszek észre rajta.
Viszont valaki esküszik rá, én is azért vettem meg, nektek lehet hogy tényleg beválik. Próba szerencse.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat!A valódi ok amiért nem tudom eldönteni vegyek e az az,hogy nem igazán hiszek benne.Ha jól értesültem akkor ezek a dolgok csakis akkor "működnek",ha hiszel bennük,szóval nem tudom......
2011. dec. 30. 13:48
7/7 anonim válasza:
Hol lehet "igazit" venni? És mennyiért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!