Húst hogyan adjak először a kisfiamnak? Hogyan lesz belőle püré?
Én almával turmixoltam neki először (botmixerrel). Teljesen pürés lett :)
Azzal együtt turmixold, amit szeret!
Én úgy adtam hogy összefőztem a zöldséggel és azzal együtt turmixoltam le!
Pl:vízben megpároltam egy kis sárgarépát majd mikor félig puha volt akkor rádobtam egy kis kocka csirkemellet(ezeket előre adagokba lefagyasztottam)majd mikor a hús is megpuhult rádobtam felkockázott almát!Azzal csak pár másodpercig pároltam,hogy ne menjen ki a vitamin az almából és turmixoltam!Ha kellett anyatejjel hígítottam de lehet tápszerrel is!
De ezt bármilyen más zöldséggel megteheted a puhulás sorrendjében!
Remélem tudtam segíteni!
Szerintem nyersen fagyaszd a húst, mert sok baba nem eszi meg a főtt fagyasztottat. :)
Nagyon gyorsan megfő egy adagocska.
En vettem egy adag csirkemellet, felvágtam kockákra és tálcán (zacsko alatta hogy ne tapadjon le) lefagyasztottam. Majd mindet beraktam egy zacskoba és ha kell, akkor kiveszek egy darabot. Ugyan így a csirkemájjal is.
Vagy fott burgonyával, fott zoldséggel turmixoltam. A hus és a máj bármikor johet, nagyon szereti.
4.vagyok!
Én olyan 2x2 cm -es kockákra vágtam!De ezt te látod majd mennyire lesz "húsevő" a fiad mennit kíván!Az én fiam ha már a sütőtökbe sok husi volt nem volt hajlandó megenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!