3 hetes babának váladékozik a szeme. Kintről befele v. bentről kifele kell törölni forralt vízzel?
kifelé kell törölni.
szárít a kamilla, amiatt kell vigyázni. valóban jó a sima forralt víz is és az anyatej is (tapasztalat)
ha nem múlna, az oculo heel homeós csepp is nagyon jó erre a problémára
Látod? Ezért allergizál a kamilla.Mert 1 dl vízhez kell 3 virág ára kb 2 Ft.
A homeopátiás izé meg 2000 ft és a délafrikai virágok,amik benne vannak,az tuti nem allergizál.
Lefejsz egy kicsit és szemcseppentővel belecsöpögteted,vagy vattapamaccsal áttörlöd.
Én is a kamillát és az anyatejet ajánlom.
nagyon egyetértek azzal,aki a homeós cuccokhoz hasonlitotta a kammillát.. Én haladok a korral,de vannak dolgok amiket nem tudok egyszerűen elhinni,csecsemősként dolgoztam és soha egyetlen gyerekkel sem találkoztam akinél allergiát váltott volna ki,hogy kamillával kezelték a szemét,viszont nagyon jó gyulladáscsökkentő.
Nem azért ,mert allergizál,hanem mert az újszülött babáknak rettentően kiszárítja a szemét!
(nem értem,de nekem a csecsemősök kintről befelé mondták,azért,hogy az összegyűlt váladékot ne töröljem végig az egész szemén.)mi 2 hónapig szenvedtünk,mire elmentünk dokihoz,azért váladékozott,mert nem tisztult még ki.napi 5ször vagy többször kiszívtuk az orrát és 6 nap alatt elmúlt.(bár nem tudom,neked lehet valami mástól van ezt nem írtad)
Egyébként nekem is azt mondták a csecsemősök, hogy kintről befelé. Tisztán emlékszem rá, mert még azt is hozzátették, hogy mi bentről kifele töröljük, nekik meg pont fordítva, kintről befelé. Csak mikor mondtam itthon, mindenki lehurrogott, és ezért írtam ki ide. Jahh, és kamillateát ajánlottak. Itthon meg a sógornőm mondta, hogy allergizál, mert az ő kislánya is kicsattogott tőle.
Köszönöm a válaszokat!
Kb középen beszél a szemről. Belülről kifelé kamillával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!