Hogyan bánthatja valaki a saját gyerekét? Ez a kérdés már megfogalmazódott a férjemnél is és az édesanyámnál is aki 6 gyereket szült.
Igen,így tényleg elég általánosra sikeredett a kérdés!
Egyetértek azzal,hogy a depresszió betegség és eszemben sincs azokat az embereket elítélni akik ebben szenvednek vagy hajlamosak rá(megjegyzem én is közéjük tartozom),de mint írtad ez egy folyamat ezért úgy gondolom,annak aki megszüli a gyermekét és azzal a mozdulattal kihajítja a kukába ez nem lehet semmilyen szinten mentség.
nem, erre nem lehet mentség. Szerintem az ilyen embereknek két csoportja van. az egyik a teljesen iskolázatlan, szó szerint buta réteg, aki azt sem tudja, ha terhes, akkor azt el is lehet vetetni, ha nem akarja vagy nem tudja felnevelni.
a másik réteg pedig a gazdag és akár iskolázott értelmiségi is, aki megszokta, hogy hatalom van a kezében, és amit akar megszerzi, eléri, megkapja. ezek az emberek nem tűrik az ellentmondást, illetve ha valami nem úgy történik, ahogy ők gondolják. Náluk is nagyon sokszor van ilyen gond, hogy megüti a gyereket, mert nem tudja a számára nem megszokott helyzetet kezelni. és "megoldja a problémát". sajnos nem lehet azt mondani, hogy csak a buta emberek csinálnak ilyet, mert a bántalmazók között nagyon sok a magas végzettségű, karriert elért anyuka. Erre szoktam mondani, hogy a diplomához észt nem adnak és sokszor türelmet és értelmet sem:-( Egyébként én is diplomás vagyok, még mielőtt a diplomások lepontoznak:-) akinek nem inge nem veszi magára:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!