Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem izgultatok amikor mentetek...

Nem izgultatok amikor mentetek belövetni a babátok fülét? Nagyon sírt! Könnyen megtudtátok nyugtatni? A másodikat csak azután lőtték, hogy megnyugodott? És ha akkor már nem engedi?

Figyelt kérdés
2009. máj. 23. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Van 2 lányom, mindkettőnek kilövettem, egyiknek 6 hónapos korában, másiknak egy évesen. Javaslom, hogy minél előbb lövesd ki, annál jobban fogja viselni. Pici sírás volt csak, de azért az egy évesem már kicsit tiltakozott a másodiknál, amúgy 3 perc alatt megvolt az egész, semmi gond nem volt utána már.
2009. máj. 23. 21:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Nálunk a védőnő lőtte be itthon. Nem fájt neki, viszont nagyon hangosan kattant a belövő, attól megijedt és nagyon sírt. Felvettem, gyorsan megnyugodott, utána a másodikat már hősiesen viselte. Utána azért nyügös volt egy darabig, de másnapra már nem is emlékeztünk semmi rosszra.
2009. máj. 23. 21:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Ahh remélem nem lesz baj nálunk sem. Nagyon izgulok. 3,5 hós lesz amikor megyünk de már most is olyan kis tudatos. Még ennél is hamarabb kellett volna.
2009. máj. 23. 21:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

03.27.-én 21:00 volt az én válaszom.

Most 11 hónapos a kislányom és semmi baja a külbevalója még mindig ugyanaz.

11hónapos kislány anyukája

2009. máj. 23. 21:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyugi,konnyen meg lehet nyugtatni.Csak megijednek a csattanastol.Egy kis vattat kell a fulebe rakni,az tompitja valamennyire.Mi 3 hosan lovettuk ki a fulet.
2009. máj. 24. 06:49
 6/7 anonim ***** válasza:
76%

Szia! Én nagyon izgultam, ráadásul a baba is megérezte, és már a "beavatkozás" előtt sírni kezdett.

Az egyébként nem igaz, hogy a csattanástól ijednek meg.

A babám fülét olyan pisztollyal lőtték, aminek nincs hangja, de így is nagyon sírt, mert igenis fájt neki.

Gyorsan megcsinálta a kozmetikus mindkettőt, aztán pár perc múlva meg is nyugodott a manó, és elaludt.

Így visszagondolva nem volt olyan szörnyű, mint ahogy akkor éreztem, amikor ott voltunk, és olyan szép a fülbevalóval a kis füle!!!

Vidd el, csináltasd meg, és ne félj, gyorsabban kiheveri ezt a kis traumát, mint Te!

Nálunk legalábbis így volt.

Nekem még napokig furdalt a lelkiismeretem, ő meg egy óra múlva már vigyorgott.

Szerintem nem rosszabb, mint egy oltás.

2009. máj. 24. 07:04
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2009. máj. 24. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!