Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babám nem eszik rendesen,...

A babám nem eszik rendesen, adhatok neki 3 hónaposan mást is mint tejet vagy tápszert?

Figyelt kérdés
2009. máj. 23. 15:05
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Még legalább 3-4 hétig ki kéne húznotok anyatejjel és vagy tápszerrel. Mit jelent, hogy nem eszik rendesen?
2009. máj. 23. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem lassan elkezdheted a hozzátáplálást. Kis almát, répát, céklát adhatsz neki, de előbb talán a levével próbálkozz. Ha már közel jár a 4hónaphoz, akkor tejpépet is adhatsz. Lehet, hogy páran lehúznak majd, hogy ilyen tanácsot adok, de mi 2,5hósan kezdtük a hozzátáplálást és csak pozitív változásokat vettem észre a kislányomon. Tegyél belátásod szerint.
2009. máj. 23. 15:14
 3/5 anonim ***** válasza:
4 hónapos koráig, de akár fél évig is elég a tápszer. Tejet ne adj. Esetleg pár hét múlva próbáld az almát, banánt, sütőtököt, pl. ha betöltötte a 4 hónapot.
2009. máj. 23. 15:14
 4/5 anonim válasza:
74%
szerintem nyugodtan adhatsz neki banánt,almát krumplit pürésitve, mi is adtunk a fiainknak ennyi idösen nagyszülői javaslatra és semmi gond sem lett belölle, max. a kakija másabb szinű lesz mint amit megszoktál. sok sikert.
2009. máj. 23. 15:15
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem ne kapkodj rögtön más kaja után. Mit jelent, hogy nem eszik rendesen? Minden baba máshogy hasznosítja a táplálékot. Van amelyik habzsol van amelyik kevesebbet eszik az előírtnál mégis szépen fejlődik. Gyarapodik a babád rendesen? Anyatejes vagy tápszeres? Mennyit és hányszor eszik? Nem lehet, hogy ez csak egy ilyen időszaka? Nekünk is volt kb ennyi idősen, hogy nem evett úgy mint szokott. Én akkor váltottam Milupa HAról Milupa 1-re. Ha tápszeres válts tápszert, mert a baba esetleg ráunt, ez is előfordulhat. Szerintem ne kezd el ilyen hamar a hozzátáplálást addig amíg nem tudod miért nem eszik annyit amennyit szokott egyébként. Mi 4hósan kezdtük el a hozzátáplálást. Most 6hós napi 2üveg bébikaját eszik, plusz tejpépet. Én nem mertem előbb terhelni a pocakját.
2009. máj. 23. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!