A gyerekorvos szerint 2 hónaposan kezdhetjük be vezetni a rostosakat. Nincs rendesen széklete. Nem korai ez még?
2 hónaposan???? hogy mondhat egy orvos ilyet?
mi bőven 6 hó felett kezdtük de még igy is nehezen emésztett az elején
szerintem se tea se rost, teljesen tönkreteszi a bélrendszerét
2 hósan?? semmiképp!!
Én korán kezdtem etetni a babámat, ami azt jelenti, hogy elmúlt 4 hónapos!De nem 2!!!
Az orvosok azert nem beszelnek butasagokat!
Regen sem volt tapszer, es bizony tuleltek es felnottek az anyatejnelkulozok is!En ismerek olyan babat, vagyis ma mar felnotecsket aki higitott aludtejen nott fel.
A kamillat cukrozod? Ha nem akkor cukrozd, es nem baj, ha egy kicsit edesebb.
Jesszusom, 2 hónaposan!
Az orvosok, védőnők mindenhol azt próbálják az emberek fejébe verni, hogy nem kell naponta 1x széklet! Nincs ilyen, hogy mindenki naponta egyszer!
Ha naponta többször van valakinek, az is teljesen normális és ha hetente egyszer, az is teljesen normális!
Ha nem fáj a hasa (azt írod, hogy nem hasfájós), akkor ne dugdoss semmit a fenekébe szegénynek (hőmérő) és ne erőltesd a dolgot. Semmi baja szegény picinek.
A férjem meséli, hogy volt a sulijában olyan srác, akinek hetente egyszer kellett. Attól még nem volt semmi baja, ilyen az emésztőrendszere.
Szerintem tápszert se kellett volna ezért váltani.
Én csak tápszert adnék neki, semmi mást.
Nekem ikreim vannak, lassan 4 hósak. Az egyik naponta többször (akár 5-ször is, mint tegnap), a másik kb. 3 naponta egyszer. És hidd el, ugyanazt az anyatejet isszák :-) Úgyhogy más magyarázat nehezen található, eltérő belül a rendszerük.
Szóval nyugalom, kitartás, nem kell erőltetni semmit, ha amúgy rendben van a gyerek (nem szenved látványosan).
Kedves Kerdezo! Amiota az eszemet tudom, ha akarok sem tudok heti egynel surubben wc-zni. Anyu szerint ez csecsemo korom ota igy van. Pedig rengeteget eszek. Ha ugy latod, hogy a babad ettol nem szenved, ne adj neki ivoleveket, meg nagyon korai.
/Ket hos fiucska anyukaja/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!