Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A gyerekorvos szerint 2...

A gyerekorvos szerint 2 hónaposan kezdhetjük be vezetni a rostosakat. Nincs rendesen széklete. Nem korai ez még?

Figyelt kérdés
Eddig 4 nap volt a legtöbb amit vártunk. Ma is már a 3. nap hogy nincs. Kamilla teát adtam neki 260 ml megivott tegnap is egész nap. A gyerekorvos írt fel másik tápszert, eddig a Humana HA1 ette most Humana Baby Fittet kapja. Mit tudtok tanácsolni? Hőmérőzés sem jött be.
2009. máj. 7. 02:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Próbálj ki másik babateát, hátha az segít! Édesköményt például.

Ugyan nem vagyok gyerekorvos, de a 2 hós kor nekem is korainak tűnik. Egy kiskanálnyinál több gyümilevet én még nem adnék neki.

2009. máj. 7. 09:01
 12/14 anonim ***** válasza:
szia, úgy látszik nem csak nálunk idi@ta a gyerekorvos. A kamilla tea folyamatosan nem igazán jó, főleg cukrozva nem. Vegyél neki a dm-ben gripe watert, ez nekünk sokat segített (a kisfiam extrán szorulásos hasfájós volt, az első 2 hónap alatt 3 tápszert próbáltunk ki) Ha 3 napig nem volt kaki és a harmadik nap este adtam neki glicerines kúpot, ez megoldotta a dolgot. Ez így ment kb 1,5 hétig utána beállt a kaki magától.
2009. máj. 7. 09:31
 13/14 anonim ***** válasza:
az előző vagyok, mi mecsek baba teát ittunk, a tápszernek meg érdemes megnézni a vastartalmát. Nekünk a milupa milumil jött be annak igen kicsi a vastartalma.
2009. máj. 7. 09:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Próbálj másfajta tápszert adni neki, nekünk is probléma volt a székletével, 3 féle tápot próbáltunk, mire a Nutrilon premium 1 bevált, bár kemény volt tőle, de nem kellett lázmérőzni meg ilyenek, ment egyedül neki. A rostosról meg annyit, hogy az én babám 5 hetes és adok neki ivólevet, a kecskeméti bébi italból imádja a barackost, almás-körtést, stb...

Nincs tőle semmi baja és a székletét is lágyítja, simán tud már kakilni és nem kemény, mert a táptól kemény nekik sajnos. Reggel kell megkóstoltatni vele az innivalót, 20-25 ml-t, ha fáj tőle a hasa, akkor az 2-3 órán belül jelentkezik, ha nem, akkor meg nyugodtan adhatod.

2009. máj. 7. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!