Mitől lehet véres a lepedő?
Figyelt kérdés
2 hónapos babám délutáni alvásából felvéve a lepedőn kevés már beszáradt vért találtam a fejrésznél. Aggódom, mi lehet. Kesztyűje sosem volt, mert nem tűri meg, és láttam egy kicsiny kaparást az arcán, amit magán ejtett, de nem tudom, mennyire biztos, hogy a vér onnan van. Tiszta anyatejes baba, mikor felvettem, gagyogott, és vidámnak tűnt, aztán evett, mint szokott, nem látszott rajta, hogy bármi fájdalma lenne. Mégis aggaszt, hogy honnan vérezhetett, mert semmi nyom, hogy honnan jöhetett a vér, se a fülén, se az orrán nem láttam semmit, szemén sem. Valaki tapasztalt már ilyet?2012. jan. 5. 21:02
11/16 anonim válasza:
6.válaszolónak!
rengetek nevelési könyvben,baba-mama magazinban,neten,szoptatási szakkönyvekben le van írva,illetve nekem védőnő,doki is mondta hogyha kisebesedik a mell attól ugyanúgy lehet szoptatni!
Gratulálok...én meg a te gyereked nem szeretnék lenni,hogy jár a szád mielőtt utánna olvasnál jobban a dolgoknak!
12/16 anonim válasza:
Biztos nem szoptatnám vérző gennyes mellből.
13/16 anonim válasza:
Már bocs, de ki mondta/írta, hogy gennyes mellből szoptatott?
14/16 Alinaaa válasza:
Ha még mindig az én mellem a téma: nem volt gennyes, csak sebes. Fúú, de rossz idők voltak azok, de jó, hogy rendbe jött:)
15/16 A kérdező kommentje:
Nyugi, csajok :)
Ha már látom, hogy mozgás van az oldalon, gondoltam, megírom, azóta semmi probléma, szóval tényleg megsebezhette az arcocskáját...
2012. jan. 12. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!