Mitől lehet véres a lepedő?
Az arcán levő "seb" lehetett.
A babák bőre irtó gyorsan regenerálódik, tehát mire felébredt, már be is gyógyult, épp hogy csak látszott még.
Ne aggódj! Egy baba nem vidám-gagyogós, ha valami baja van...
Nem ijesztgetésnek szánom: Seb volt a mellemen, meg elég csúnya is volt, és ahogy visszajött neki véres volt a tej.
Én is nagyon megijedtem.Aztán jött a véres büfi.... Rendbe kellett hozni a mellem, mert annyira vérzett.
Nézd meg a melled is.
A száján is lehet pici repedés, ami beforr, nem látszik mire felkel. Az enyémnek folyton ettől véres a lepedője, de itt szerintem is a pici seb volt az arcán. Úgy tudnak vérezni azok a pici sebek, aztán meg mire eláll a vérzés már alig látszik.
Ne aggódj szerintem, figyeld, hogy lesz-e még, de nem valószínű!
A mellemen nem látok semmit, ami sebre utalna, szopi közben is néha kivettem megnézni, de semmi különös. Reggelig várunk, ha megint lenne, akkor doki, addig próbálok nem idegeskedni.
Köszönöm a válaszokat!
Off-osnak üzenem, hogy nekem a szoptatási tanácsadó is mondta, ill. nézz utána szakkönyvekben is, hogy írják, hogy ha a mell kisebesedik, akkor is mellre lehet tenni a babát. Alaposan meg kell mosni, és nem fogsz vele ártani. Egy idő után megedződik a mell is.
Lányom a fülét kaparta meg, alig tudtam elállítani a vérzést, és fél óra múlva nem is látszott neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!