Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagynak számít a babám?

Nagynak számít a babám?

Figyelt kérdés

5 hónapos kisfiú 70 cm és 8 kg. Mindenki azt mondja milyen nagy és sokan nem akarják elhinni, hogy csak 5 hónapos. Majdnem 4 kiloval született és 56 cm volt.

Tényleg nagy? Nektek mekkora (volt) ennyi idősen?

2012. jan. 5. 16:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kisfiam szintén 5 hónapos. 8100g és 70cm. 4400g és 54cm volt születésekor. Nekem is mindenki mondja, hogy milyen nagy. A boltban is leszólított egy gyógytornász nő,hogy mondjam már meg mennyi idős a babám mert a mérete alapján ő olyan 7-8 hónaposnak saccolta de nagyon fiatal arca van. :) (Mert egy 7-8 hónaposnak biztos már öreg arca van :D )
2012. jan. 8. 21:49
 12/14 anonim ***** válasza:

4.-én voltunk 5 hónaposak

3440gr-mal és 55 cm-el született. 5 hónaposan 9,7kg, és 74 cm.

Nekünk már 3 hónaposan azt mondták, hogy 6 hónaposnak felel meg.

2012. jan. 8. 21:51
 13/14 alaszka ***** válasza:
Enyém lány, 2,90-nel született, 54 cm-rel, most 6 és fél hónapos, 67 cm, és 8,70 kg. Rá is mindig megjegyzik, hogy kövér, duci, pufók, stb...de engem hidegen hagy, jó étvágyú, az a lényeg. Sokkal nagyobb baj, akinek nem eszik a babája.
2012. jan. 8. 23:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nagy, de örülj neki!!! Van olyan ember, netán orvos, aki erre beszól?!

Mi épp az ellentét vagyunk. Én folyton hízlalnám a lányomat, pedig nem eszik rosszul, csak gondolom keveset, de tukmálni nem lehet. Eleve kevesebbszer eszik, mint "kellene", mert reggeli után alszik ebédig, kihagyja a tízórait. De én nem fogom felébreszteni.

Szóval büszke lehetsz! Ilyen születési súllyal érthető, hogy ekkora.

2012. jan. 8. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!