Nagynak számít egy 7 hónapos kisfiú, ha 9,6 kg és 76 cm?
Az én kisfiam most 9,3 kg, a hosszát sajnos nem tudom mérni, mert nem hagyja, de 72-74 cm körül lehet.
Az átlagos méretű 7 hónapos babákhoz képest szerintem a Te babád nagy baba. Azt azonban, hogy saját magához képest milyen a növekedése, nyilván meghatározza a születési súly, hossz is.
A gyermekgondozási kiskönyvben vannak táblázatok, ahol megnézheted, hogy egy ilyen korú baba - a születési adatok tükrében - mekkora szokott lenni.
Az én fiam 3 hónaposan már 67cm volt és 6.85 kd.
Nem nagy sztem.
Kisfiam 6 honapos, es 9.94 kg volt kedden a meresen (74 cm). A vedono szerint ez a koranak megfelelo ertekek felso 2 %-a, szoval elvileg meg tole is vannak nagyobb babak. :)
Ha apuka vagy anyuka magas, meg sem kell lepodni, hogy a kicsi mar babakent is a nagyobbak koze tartozik. A ferjem 186 cm es a fiunk valoszinuleg meg nala is magasabb lesz. Foleg, ha igy folytatja... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!