Megmondanád neki?
Anyukámtól kapott az egyéves lányom egy mágneses rajztáblát, ami egy olcsó kaka minöség, pici darabokkal (a mágnes mint egy 5 Ft-s) és kb 2 nap után ha rajzolunk rá eltünik a kép egyböl. Vagy is teljesen használhatatlan.
Anyukám kérdezte mit szeretnék a gyereknek karácsonyra. Mondtam, hogy egy ilyen mágneses rajztáblát semmi többet, de legyen jóminöségü (ismerem anyámat) pl FP vagy hasonló amit több évig is használhatunk. Elöször azon akadam ki hogy nagyon picit vett neki, mikor erre rákérdeztem miért ilyen aprócska (A5 méretü kb) mert a gyerek is pici. akkor közöltem vele hogy azért akartam nagyot hogy nagyként(2 évesen) is tudja használni. Most viszont 2 héttel karácsony után már használhatatlan. Az egyik mágnesnyomdárol már leesett a mágnes, ki is dobtam azt.
Kérdés megmondanátok-e neki hogy egy nagyrakás kakit vett a gyereknek?
Szivem szerint megmondanám neki (na persze olyan hangnemben amit máskor is megengedünk egymás felé, vagy is szépen) hátha legközelebb nem 4 gagyi játékot vesz hanem csak egy jót.(mert még vett 3 másik dolgot amiböl 2 használható igazából) mert anyám legyen olcsó de sok elvü, minöség nem számít.
vagy mérgelödjek de ne mondjam meg neki, mert ugye az fáj mindenkinek ha már most nem tud a legkisebb unokája a szeretettel (mert abban biztos vagyok nagy szeretettel vette neki) vett dologgal játszani, és ez lehet nagyon fájna neki.
Nálam anyósomék vesznek mindig iszonyat rossz minőségű játékokat, de ez azért van, mert szegények. Viszont ajándékozni mindig szeretnének, és apró, olcsó dolgokat szoktak venni, ami még nem való a kislányomnak. De én nem szólok rájuk, csak elteszem a játékokat a lányom elől, ha veszélyesek.
Ha anyukádnak van kerete jobb minőségre is, akkor kérd meg, hogy ne vegyen rossz fajta játékokat. Ha jóban vagytok, biztos megérti.
Anyósom elég érzékeny, úgyhogy ha egyszer rászólnék, szerintem nagyon magába esne, és ezt nem akarom. De te ismered anyukádat, hogy milyen ember, milyen a vérmérséklete.
Utolsó pont bele találtál az egészbe.
Anyámnak van már 2 másik unokája. Eddig mikor vett pár olcsobb dolgot azért nagyon szart nem vett.
most meg is mondtam hogy csak mágnestáblát szeretnénk és márkásat nagyot. az eladó azt mondta neki hogy a kisebb az sokkkkkal jobb mert még a gyerek is kicsi (valami hüle tukmálos eladó lehetett), sógoronöm volt vele elötte 1 héttel vásárolni és ö is a nagyot ajánlotta, mert hogy most még kicsinek föleg nagyobb helyre van szükségük.
Anyámnak egy baja van hogy sok és olcsó legyen alapon müködik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!