Hány hónapos korban végzik el a csípőszűrést? Most 3 hónapos.
Már elkellett volna.
gyerekorvos meg UH-ta?
nekünk a korházban újszülötten UH-ták meg (habár a gyerekorvos szerint ez túl korai mert 1-2 hetesen kell kkor már helyén lehet a csípö) ahol az egyik nem volt teljesen a helyén, ezt ráirták a papírra majd a dokinál 2 hetes szürésen meg UH-ta (elvileg csak ott kellene) és akkor már minden rendben volt. ha akkor nem lett volna rendben akkor elküldött volna ortopédushoz mert ezt az elsö hetekben kell.
szerintem titeket egyszerüen azért nem küldött el, mert ö megnézte és akkor már rendben volt. szerintem kérdezz rá megint az orvosnál hogy akkor mi is van ezzel a korházi papírral.
Köszi a választ!
Nem emlékszem, hogy ő megnézte volna mikor voltunk nála tanácsadáson. Egyszerre bent vagyunk nála legalább 4-en, szóval lehet nincs erre ideje(?!). Ma minden féle képpen rákérdezek, hogy hogy is van ez, úgyis megyünk tanácsadásra.
Köszi neked is!
Mi is vidékiek vagyunk. Eléggé az, csalódtam benne. Régen nem ilyen volt. A többi még nála is rosszabb...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!