A hozzátáplálás tényleg megoldja a "kaki gondot"?
Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 22:07
1/7 anonim válasza:
Miért oldaná meg ? Ha valami fogja a hasát, akkor vagy válts tápszert ha tápszeres, ha pedig anyatejes és napokig nincs széklete akkor normális. Esetleg ha küszködik, pici cukros kamillateát vagy laevolac szirupot adhatsz neki. A hozzátáplálás nem kaki gondokra való.
2/7 anonim válasza:
Őszibarack, szilva lazítja, Krumpli, rizs, répa, banán fogja a székletet, az alma változó. A sütőtök is okozhat székrekedést, de van akit meghajt, a cékla is enyhe hashajtó. Szóval nem biztos, megoldja, de attól is függ mit adsz neki. De van olyan baba, akinek mindegy mit adsz, akkor is székrekedéses
3/7 anonim válasza:
Nálunk megoldotta! Mióta eszik, minden nap van kaki. És ugyanúgy kakil a banántól, almától, krumplitól, mint bármi mástól. Pedig előtte szenvedtünk ezzel elég sokat, heti 1x volt keservesen széklet. Azóta minden nap érkezik a szeretetcsomag.. :)
4/7 anonim válasza:
Megoldja, bár akkor nem is volt gond. Arra gondolsz, hogy anyatejes baba ritkán kakil? Az nem baj.
Az én fiam anyatejes volt, és 7-10 naponta kakilt. A hozzátáplálás kezdete után meg napi 2-3 alkalommal, elég durva váltás tényleg.
5/7 anonim válasza:
a lányomnál megoldotta :) nem hittem benne, de végül bejött :)
6/7 anonim válasza:
Nálunk is megoldotta, de emiatt ne kezdj korán hozzátáplálni, ha még pici babáról beszélünk. Csak tápszeres volt a fiam, 5 hónaposan tudtam kezdeni (4 hósan is próbáltuk, de nem volt jól tőle még, ezért abbahagytam), és napokon belül rendbe jött.
7/7 alaszka válasza:
Nálunk is megoldotta. Anyatejes, 5-6 naponta kakilt, de hiába normális elvileg, ő a 3. nap után feszengett tőle, fájt a hasa. Most napi 3 kaki van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!