Anyukák! Ti milyen zenéket hallgatok a babátokkal? (Nem
csak gyerekdalokra gondolok)
Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 13:15
1/10 anonim válasza:
A gyerekdalok mellett sokszor megy a rádió. Azon kívül én a Depeche Mode-ot szeretem nagyon, azt gyakran hallgatjuk. Meg a kislányom nagy kedvence a Nóta Tv és a mulatós zene. Azon belül is Jolly és Suzy. :D
2012. jan. 4. 13:18
2/10 anonim válasza:
Lányom az Alma Együttest nagyon szereti, és anyósoméknál meg állandóan mulatós zene szól. Én ettől frászt kapok, de lányom csak úgy rázza rá a kis popsiját. :)
Én amúgy mindenevő vagyok, de úgy látom lányomnak az ütemes, gyorsabb zenék jönnek be, pl. ha a Rádió 1 szól, akkor kislányom nagyon táncikol. :)
Most 15 hónapos
2012. jan. 4. 13:18
3/10 anonim válasza:
Halász Judit
2012. jan. 4. 13:19
4/10 anonim válasza:
Első vagyok. A gyerekdalok közül nálunk is az Alma együttes a nyerő, és Csicsi!
2012. jan. 4. 13:21
5/10 anonim válasza:
Na nalunk minden!! Fiamnak van 2 kedvenc szama (mondjuk nem baba mar, elmult ket eves), a lany aki vigyaz ra mikor dolgozom dance-et hallgat, en tankcsapdat...mindent szeret a gyerek! Csak nem tul hangosan.
2012. jan. 4. 13:22
6/10 anonim válasza:
Sajnos neki a gyerek dalok nem jönnek be még annyira, viszont, ha megy egy zenecsatorna, akkor már ott lehet látni melyiket szereti nagyon:Britney, fluor tomi...1 éves a lányom, és csak úgy táncol rájuk:)Remélem a gyerekdalokat is előbb utóbb megkedveli:)
2012. jan. 4. 13:49
7/10 anonim válasza:
Az én fiam sem igazán baba már, ő is elmúlt 2 éves, de nagy kedvence a Pitbull & Marc Antony duettje, a Rain over me...
Neki csak ajajaj... Egy nap 1000szer meghallgatja, meg a Bíborszél új száma nagy favorit, amit a Diósgyőrről és Miskolcról énekelnek...
Egyébként még Kárpátiát szeret, meg a rádióban szóló zenéket.
A gyerekzenéktől sírva fakadt, úgyhogy azt nem erőltettük...
2012. jan. 4. 14:10
8/10 anonim válasza:
Halász Judit, Tankcsapda, Road, Nightwish :)
2012. jan. 4. 14:10
9/10 anonim válasza:
gospel...keresztény zene szokott itthon menni, mindketten szeretjük:)
Amúgy meg szereti a magyar gyerekdalokat, meg a twinkle-twinkle little star-t,ez a kedvence:)
2012. jan. 4. 14:16
10/10 anonim válasza:
babazenéket hallgatunk, meg angol dalokat (pl. Incy Wincy Spider ez a kedvence!) és a country sem maradhat el, meg apja felöl a trance. :) de amikor kocsiban ülünk általában klasszikus zene megy, az olyan nyugtató az őrült autópályákon...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!