Ti mit tennétek? Össze vagyok teljesen zavarodva.
1. válaszoló vagyok.
Én 4,5 hónaposan kezdtem el kóstoltatni. Kb. 2 hónapos korától az Infacolt és a D-vitamint is kanállal adtam, amit nagyon ügyesen használt.
7 hónapos koráig gyönyörűen evett, ma (9,5 hónapos) utálja a kanalat.
Nem minden baba egyforma.
Azt hittem elmegy a tejem 5hónaposan kapott a fiam először bébiételt. Aztán egy hónapig szépen elfogadta, utána keservesen. Majd 8hónapos volt, amikor chilis babot főztem, és majd megveszett, hogy neki kell... Most 2,5éves szépen eszik mindent, még a csípős ételeket is(nyersen hagymát, fokhagymát pl)
A lányom ezzel szemben 1éves és sztem ti előbb fogtok kiváltani étkezést mint mi. Ha nem adok neki cict, akkor inkább nem is eszik, max annyit mint egy lepke...
Én mindig azt mondtam, amikor a családtagok erőltettek a rendes kaját, hogy azt ehet egész életében amennyit csak akar, viszont anyatejet tőlem csak most kaphat :)
Végül mindkét fiamnál 5-5,5 hónaposan kezdtem a kóstoltatást. Szerencsére mindkettőjüknél nagyon könnyen ment, 9-10 hónapos korukban már csak reggel és este szopiztak és végül 10-11 hónapos korukra közös megegyezéssel abba is hagyták. Közös alatt azt értem, hogy egyikünknek sem hiányzott. Amúgy 3 év van a fiaim között, tehát nem ők egyeztek meg közösen :))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!