Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik színű babakocsit...

Melyik színű babakocsit válasszam? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Bézs, kék vagy fekete? Kisfiamnak vennék szaladgálós babakocsit. Légyszi csak a kérdésemre válaszoljatok! A babakocsiról nem kérek véleményt:-) Előre is köszönöm! Küldöm a zöld kezecskéket cserébe:-D

[link]

[link]

[link]

2012. jan. 3. 18:11
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a választ! Mindenkinek ment a zöld kéz :-) Eddig 9 válasz alapján a bézs szín vezet, a kék 8 szavazatot kapott, a fekete pedig kettőt :-)

Kedves utolsó!

Igen tudom...szemezek azzal is...még nem döntöttem.

2012. jan. 4. 08:29
 22/24 anonim ***** válasza:
Szia en vagyok a piros zappos. Annyi a hatranya, hogy az uloreszt sajnos nem lehet osszecsukni, csak a vazat. Viszont sokkal jobb, nagyobb a napvedoje es ugye lehet donteni. Nekunk a regi volt eloszor, de mikor megjelent az uj vettunk egy olyat es a regit eladtuk. Rohangalni jobb az uj, ha kocsival mentek sokat es ossze kell csukni, jobb a regi. Irj majd hogy melyiket vetted.
2012. jan. 4. 11:55
 23/24 A kérdező kommentje:
Oké, majd megírom, de szerintem elég lesz a sima Zapp:-) Mégegyszer köszi!
2012. jan. 4. 15:20
 24/24 anonim ***** válasza:
A bézs színt imádom.De itt most a KÉK színű babakocsit választanám. :))
2012. jún. 23. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!