Miért nem lehet 3-nál többször használni a Dentinox gélt?
11.válaszoló vagyok!
Azt elfelejtettem írni kedves Kérdező hogy a Dentinox nem ért sz@rt se!Azért kell többször kenned naponta a babádnak mert csak ideig óráig szünteti meg a fájdalmat mert igazából ez csak elzsibasztja de mihelyst felszívódik ki megy a hatása!Adj inkább neki chamomilla vulgaris 15 ch-s homeós bogyót!Azt korlátlan mennyiségben adhatod de hidd el nem lesz rá szükség mert 1-2 adagtól teljesen megszűnik a fájdalom!legalábbis az én fiamnál így van!Inkább ezt mint a lidokaint!
utolsó vagyok!
Az nem baj hogy csak anyatejes a babád attól homeós bogyót adhatsz neki!Felforralt lehűtött hortynyi vízben add neki!szerintem kezdetnek csak szemet adj ha úgy látod nemnagyon használ akkor mehet az öt golyócska!Én úgy szoktam,hogy egy fecskendőbe beleszórom a golyókat belenyomom a szívókáját és úgy szívok fel rá vízet majd jól összerázom míg el nem olvad és úgy adom a kisszájába így biztos nem folyik mellé de kiskanállal is adhatod!Homeós bogyóknál lényeg hogy előtte-utánna fél óráig nem ehet ihat a baba semmit és fémmel nem érintkezhetnek a golyók!tehát ne fémkanállal add!
remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!