11 hetes terhesen szúr és csip ha vécére megyek és többször kell, mint általában. Eddig nem fájt a derakam, de ma délután ez is elkezdődött. Mit lehet ilyenkor használni? Lehet a Cran -c áfonyatablettát szedni?
Figyelt kérdés
ez tavaly bevált amikor hasoló gondjaim voltak ,de nem tudom terhesség elején lehet-e2008. szept. 23. 16:59
1/5 anonim válasza:
Szia.
Szerintem menj el a nőgyógyászodhoz.
Gondolom egy kisebb felfázás vagy vesebaj lehet a háttérben.Ő majd ad megfelelő gyógyszert a panaszaidra.
2/5 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen a terhességem alatt, csak még viszketett is. Nekem valamilyen gombás fertőzésem volt, írt rá a doki Canesten-t. Menj el a nőgyógyászhoz, ő majd megvizsgál, és megmondja mit használj rá.
3/5 anonim válasza:
Szerintem is menj el orvoshoz.Ne hogy valami komolyabb baj legyen egy kis felfázástól vagy gombás fertőzéstől.Minden jót!
4/5 anonim válasza:
Az áfonyát akkor szedd, ha már elmúlt a betegség, megelőzésképp nagyon jó!
De biztosan baci okozza, amit nem tudsz kiírtani semmilyen házi praktikával, annyit tehetsz, hogy kihajtod magadból, nagyon sok folyadékot iszol, napi 4 litert kb, és elmész dokihoz, kérsz antibiotikumot (vizeletet vigyél!!), ami a szaporodásukat gátolja meg! Anélkül sajna továbbra is benned lesznek a bacik, csak max havonta egy pisilés erejéig térnek vissza!
Tapasztalat sajnos, menj dokihoz!
Mielőbbi gyógyulást!
5/5 anonim válasza:
Valószínűleg felfáztál, menj el dokihoz! Vagy a védőnőhöz vizelettel együtt, találni fog benne nitritet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!