Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj e ha nem nevet mosolyog...

Baj e ha nem nevet mosolyog eleget? 5 hónapos a második babám és mosolyog persze, de hangosan nevetni talán 2szer hallottam, és mosolyogni se olyan gyakran mosolyog.

Figyelt kérdés
Olyan furcsa ez nekem, ennyi idős babák mind olyan vigyorik szoktak lenni, mosolyognak boldog-boldogtalanra. Lehet valami baja van?
2012. jan. 3. 13:16
1 2
 11/11 anonim válasza:
Sziasztok! Régi a bejegyzés, de hátha olvassa még valaki a régiek közül! Az én kisfiam most 5 hónap és szintén keveset mosolyog! Ha az apukáját meglátja elmosolyodik, meg ha csiklandozza mosolyog, de rám még vagy kétszer ha mosolygott. A játszószőnyegen és a kiságy feletti játékokra is molyosgott már! Szemkontaktust tart, játékokat követ, de olyan ritkán mosolyog! :( nektek változott a helyzet?
2018. aug. 27. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!