Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen gyerekülésetek van...

Milyen gyerekülésetek van 9-18 kg-ig?

Figyelt kérdés

Lassan ideje vennünk gyermekülést, mert belefutunk a 9 kilóba és lassacskán hosszabb távon is képes ülni. Mármint belejött az 'ülésbe', vagy hogyan szokták ezt mondani .. :))

Ami nekünk fontos, azaz, hogy:

- kényelmes legyen

- biztonságos legyen (ne ilyen 'tákolmány')

- hosszú élettartalmú (ne kelljen pár hónap után újat vennem, mert pl. eltörik)

- minden héten 4× utazok a lányommal autóval vidék - Bp között életveszélyes (4-es út) 'autópályán'

Brendonba járva ma a Ferraris gyerekülést nézegettem, de nem tudom, hogy az mennyire jó (gondolom a 'márkából' ítélve csúcs szuper), valamint van-e olyan, ami vele megegyező.

Köszönöm a segítséget és a tippeket.

2012. jan. 2. 20:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekünk is BeSafe IziComfort3 van. Nagyon jó!
2012. jan. 3. 08:54
 12/15 anonim ***** válasza:

1.vagyok

De miért lettem lepontozva?Valami rosszat írtam?

2012. jan. 3. 12:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is a BeSafe izi comfort X3-at ajánlom! Szuper, imádjuk!
2012. jan. 4. 00:02
 14/15 anonim ***** válasza:

10/13 vagyok

De belerakható, mivel dönhető, s mindkét irányból beszerelhető, igy olyan mintha a hordozóban lenne.

5 hónaposan Ő már 9,2 kg, és 74 cm, a feje is kilógott a hordozóból, meg a lába is. S igy akkor a hordozó már nem biztonságos.

2012. jan. 4. 08:10
 15/15 A kérdező kommentje:

Én mindenkit fel pontoztam, mert egyszerű tanácsokra volt szükségem. Ha 100ezer forint az ülés, ha 30ezer akkor is tanács volt. Egyébként mindegyiknek utána olvastam és köszönöm a tippeket, tanácsokat.

Igen, valóban még nem tud stabilan hosszútávon ülni, de a legtöbb ülés úgy van kialakítva, hogy dönthető.

Egyébként bánom már, hogy anno terhesség alatt nem 0-18 kg-os ülést vettünk.. de már mindegy!

2012. jan. 4. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!