Milyen gyerekülésetek van 9-18 kg-ig?
Lassan ideje vennünk gyermekülést, mert belefutunk a 9 kilóba és lassacskán hosszabb távon is képes ülni. Mármint belejött az 'ülésbe', vagy hogyan szokták ezt mondani .. :))
Ami nekünk fontos, azaz, hogy:
- kényelmes legyen
- biztonságos legyen (ne ilyen 'tákolmány')
- hosszú élettartalmú (ne kelljen pár hónap után újat vennem, mert pl. eltörik)
- minden héten 4× utazok a lányommal autóval vidék - Bp között életveszélyes (4-es út) 'autópályán'
Brendonba járva ma a Ferraris gyerekülést nézegettem, de nem tudom, hogy az mennyire jó (gondolom a 'márkából' ítélve csúcs szuper), valamint van-e olyan, ami vele megegyező.
Köszönöm a segítséget és a tippeket.
Hát a ferráris nem egy nagy márka:( El kell keserítselek.
Ha nagyon jót akarsz,akkor Besafe Isi Comfort x3
vagy Maci Cosi Tobi
vagy Römer king plusz
Mi a Britax Boulevard 70CS tipusu ulest vettuk. Nagyon kenyelmes - mert ahogy beleul mar zen a gyermek, korbeoleli es miutan 9kg-tol 31.8kg-ig jo...hat egy jo darabig elleszunk vele...Vasarlas elott megneztem a vasarloi velemenyeket. Nem bantam meg. Az ara ugyan borsos, de meger minden penzt. Oh az ules hattal es szemben is allithato menetirannyal. Hatra is dontheto - mi meg nem dontottuk hatra valahogy ugy van kialakitva, hogyha elaludt a kisfiam, meg soha nem logott a feje ebben az ulesben.
Sokszor nem a csucsszuperre utalo nevu dolgok a legjobbak - en pl egy Eddie Bauer-t dobtam ki amit kaptunk de a kisfiam mindig sirt benne es en sem szerettem sosem ereztem, hogy biztonsagban lenne benne.
A Ferraris tényleg nem nagy márka, azt is a Nania gyártja. Nekünk Nania van, szeretjük, bár nem járunk nagyon sűrűn kocsival. Törésteszten közepest kapott, ami szerintem teljesen arányos az árával. A baba is szereti.
A csúcskategóriás ülések ezek: Römer, Besafe, Kiddy, Jané. Legalábbis ezekről olvastam/hallottam a legjobbakat, viszont ezek drágábbak.
Mi pont most vettünk ilyet, a picim még csak 5 hós, de már kinőtte a hordozót(9,2 kg). Ez dönthetős, mindkét irányból beszerelhető, beep funkciós, stb...
De egy 5 hónapos babát még nem rakhatsz bele, hiába van már 9 kg. Nem tud még benne ülni, azt hiszem az alsó korhatára ennek 8 hónap.
Besafe, Römer és is ezekről hallottam, hogy jók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!