Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen gyerekülésetek van...

Milyen gyerekülésetek van 9-18 kg-ig?

Figyelt kérdés

Lassan ideje vennünk gyermekülést, mert belefutunk a 9 kilóba és lassacskán hosszabb távon is képes ülni. Mármint belejött az 'ülésbe', vagy hogyan szokták ezt mondani .. :))

Ami nekünk fontos, azaz, hogy:

- kényelmes legyen

- biztonságos legyen (ne ilyen 'tákolmány')

- hosszú élettartalmú (ne kelljen pár hónap után újat vennem, mert pl. eltörik)

- minden héten 4× utazok a lányommal autóval vidék - Bp között életveszélyes (4-es út) 'autópályán'

Brendonba járva ma a Ferraris gyerekülést nézegettem, de nem tudom, hogy az mennyire jó (gondolom a 'márkából' ítélve csúcs szuper), valamint van-e olyan, ami vele megegyező.

Köszönöm a segítséget és a tippeket.

2012. jan. 2. 20:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
81%

Hát a ferráris nem egy nagy márka:( El kell keserítselek.

Ha nagyon jót akarsz,akkor Besafe Isi Comfort x3

vagy Maci Cosi Tobi

vagy Römer king plusz

2012. jan. 2. 20:57
 2/15 anonim ***** válasza:
Nekünk Be Safe Izi Comfort X3 van.Kényelmes és jók a tesztjei,balesetünk szerencsére még nem volt.Pont akciós volt,így 50 ezer forintért vettük.
2012. jan. 2. 20:57
 3/15 anonim ***** válasza:
2. vagyok:mi is ezt a hármat néztük ki az interneten pont."Élőben" Maxi Cosi-t és Be Safe-t próbáltunk,végül a könnyebb beköthetőség döntött.Két autóban használjuk és az nagyszülőkébe a Maxi Cosi-t sajnos nagyon nehezen bírtuk csak bekötni.Ezt csak azért írtam le,hogy mindenképp próbáljátok ki,mielőtt eldöntitek.
2012. jan. 2. 21:05
 4/15 anonim ***** válasza:

Mi a Britax Boulevard 70CS tipusu ulest vettuk. Nagyon kenyelmes - mert ahogy beleul mar zen a gyermek, korbeoleli es miutan 9kg-tol 31.8kg-ig jo...hat egy jo darabig elleszunk vele...Vasarlas elott megneztem a vasarloi velemenyeket. Nem bantam meg. Az ara ugyan borsos, de meger minden penzt. Oh az ules hattal es szemben is allithato menetirannyal. Hatra is dontheto - mi meg nem dontottuk hatra valahogy ugy van kialakitva, hogyha elaludt a kisfiam, meg soha nem logott a feje ebben az ulesben.

Sokszor nem a csucsszuperre utalo nevu dolgok a legjobbak - en pl egy Eddie Bauer-t dobtam ki amit kaptunk de a kisfiam mindig sirt benne es en sem szerettem sosem ereztem, hogy biztonsagban lenne benne.

2012. jan. 2. 21:25
 5/15 anonim ***** válasza:

A Ferraris tényleg nem nagy márka, azt is a Nania gyártja. Nekünk Nania van, szeretjük, bár nem járunk nagyon sűrűn kocsival. Törésteszten közepest kapott, ami szerintem teljesen arányos az árával. A baba is szereti.

A csúcskategóriás ülések ezek: Römer, Besafe, Kiddy, Jané. Legalábbis ezekről olvastam/hallottam a legjobbakat, viszont ezek drágábbak.

2012. jan. 2. 21:32
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket! :]]
2012. jan. 2. 21:42
 7/15 anonim ***** válasza:
Mi most vettünk Bellelli Leonardo gyerekülést, nagyon meg vagyok elégedve vele, a kislányom is szeret benne utazni. Azért ezt választottuk (0-18-ig), mert a kislányom már kinőtte a hordozót magasságban, de még nincs 9 kiló. Így ezt ajánlották. De van a Bellelli Tiziano, az már isofix-es változatban is kapható! Én ezt a márkát csak ajánlani tudom!
2012. jan. 2. 22:33
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekünk a Besafe izi comfort x3 vált be!
2012. jan. 3. 01:04
 9/15 anonim ***** válasza:

[link]

Mi pont most vettünk ilyet, a picim még csak 5 hós, de már kinőtte a hordozót(9,2 kg). Ez dönthetős, mindkét irányból beszerelhető, beep funkciós, stb...

2012. jan. 3. 01:31
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

De egy 5 hónapos babát még nem rakhatsz bele, hiába van már 9 kg. Nem tud még benne ülni, azt hiszem az alsó korhatára ennek 8 hónap.

Besafe, Römer és is ezekről hallottam, hogy jók

2012. jan. 3. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!