Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyszulokre hagyhatom 4...

Nagyszulokre hagyhatom 4 napra 20 honapos babam?

Figyelt kérdés
Eddig 3 alkalommal hagytam itthon 1-1 ejszakara, es kicsivel egy eves kora utan 3 napra. Mindig nagyon jol viselte, sosem volt gond. Eleg anyas, de anyummal is nagyon jol elvan. Ti mikor biztatok a nagyszulokre babatokat, es mennyi idore?
2012. jan. 2. 20:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem, hogyha, mint írod, már volt anyukádékkal 3 napig, és nem volt semmi gond, akkor mennyiben lenne probléma 4 napig rá hagynod? Azóta anyásabb lett a kisgyerek vagy mi változott?

Én is bíztam már a gyerekeimet a nagyira, aki 1 utcányira lakik tőlünk és napi szinten találkozik a gyerekekkel. Pár alkalommal 1-1 éjszakára is, nálunk nem volt semmi gond. De ha lett volna, akkor bármikor oda tudtam volna menni értük rövid időn belül.

2012. jan. 2. 23:22
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen, azota anyasabb lett kicsit. En minfig aggodom, amikor nemvekem van. Mivela multkor halaszthatatlan ugyben kellett elutaznom, nem volt sem idom, sem alkalmam ennyit ragodni. Most viszont sielni mennwk, ami nem munka, es nem is halszthatatlan, igy hetek ota azon kattogok, hogy elmenjek-e. Nagyon szeretnek menni, de mar most rettegek azon is, hogy itthon kell hagynom a gyerekem.
2012. jan. 3. 08:28
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha már egyszer itthon hagytad három napra, és akkor jól el volt, akkor szerintem most sem kell aggódnod.

Én még nem hagytam másra a gyerekem, mert nem volt olyan szituáció, de abszolút megértelek téged, hogy pihennél nehéz lehet gyerek mellett dolgozni és egyedül fenntartani a családot.

És az is teljesen érthető hogy nagyon kattogsz a témán :)

Szóval szerintem menj el nyugodtan, érezd jól magad, ha a kisbabádnak hiányozni fogsz akkor még úgyis haza tudnál jönni 3 nap elteltével?

2012. jan. 3. 13:50
 14/16 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy ez jelentős anyagi plusz kiadás lenne, de az nem merült fel, hogy a kisgyerek és a nagyi is veletek menjen a síelésre? Akkor ti a pároddal napközben nyugodtan síelhetnétek , ayukád ellenne a kisgyerekkel. Biztos amúgy is sok érdekes látnivaló van egy siparadicsomban, viszont esténként együtt lehettek.

Persze, ha baráti társasággal mentek, és este buliztok, akkor ez annyira nem praktikus.

Egyik ismerősömnél 3 gyerek van, és ők a 2 nagyszülővel együtt mennek síelni már több éve, a nagyiék nem síelnek, de napközben nagyon jól elszórakoznak a gyerekekkel.

2012. jan. 4. 11:36
 15/16 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat! Sajnos parom nincs, egy baratnommel mennek, a nagyi elvitele meg nem fer bele anyagilag :( de most mar arra jutottam, hogy el fogok menni, semmi baja nem lesz a babamnak, es valojaban csak 3 naprol van szo (4 ejszakaval), jo kezekben lesz!
2012. jan. 4. 18:01
 16/16 anonim ***** válasza:

Jól teszed, menj csak el és érezd nagyon jól magad!

Biztosan nem lesz semmi gond a kisgyerekkel.

2012. jan. 5. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!