Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hibás a kismotor? Vagy mindegy...

Hibás a kismotor? Vagy mindegyik ilyen kezdetben?

Figyelt kérdés
Nehezen gurul, szorul a két hátsó kerék. ha kicsit befelé nyomjuk, a motor felé, akkor pörgethető kézzel, de kis idő múltán újra befeszül és nehezen forog, mintha fékezné valami. minden kismotor ilyen, míg nincs napi szinten használva, bejáratva? 14 hónaposom még nem tud vele közlekedni, nyilván kicsi még hozzá, de lehet, hogy így nem is fog tudni menni vele? biztonságos így egyáltalán? megvan a blokkja, de nem helyben vettük és a csere benzinköltsége drágább lenne,mint egy másik motor :-(((

2012. jan. 2. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom szerint ez nem normális. A mi motorunk kerekeivel ilyen gond sosem volt, pedig jó néhányon túl vagyunk.
2012. jan. 2. 21:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel,mi is túl vagyunk egynéhány motoron.És szerintem nem is fog szeretni menni vele,ha érzi h fékezi vmi és erőlködnie kell h hajtani tudja.Ötletem nincs mit tudnátok vele csinálni,ezeket úgy láttam még csak szétszerelni sem lehet..:(
2012. jan. 2. 21:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem így kell működnie. Könnyen kéne forognia.
2012. jan. 2. 23:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Szomorú vagyok :-(((
2012. jan. 3. 13:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Hibás volt, a gyártó kicserélte! köszönöm a válaszokat mégegyszer!
2012. jan. 10. 14:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez klassz!
2012. jan. 10. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!