Járókáról mi a véleményetek? Érdemes venni?
Figyelt kérdés
Nem tudom érdemes-e venni még 5 és fél hónapos babánknak. Forogni is csak a kiságyában forog, a földön nem, úgy néz ki kell neki a biztonság.2009. máj. 22. 09:26
1/7 anonim válasza:
Szerintem érdemes, és szoktatás kérdése. Kislányom 4 hónapos, és még csak 5-10 percet van el benne, de leginkább azért, mert még nem tud mozgolódni nagyon. Korábban ez volt a pihenőszékkel is, azt annyira megszokta, hogy mostanában fél, 1 órát is elvan benne. Remélem ez lesz a járókával is idővel, főleg ha már ülni tud. Sokaktól hallottam, hogy amikor a baba már jól tud mozgolódni, nagyon jól elvan benne, persze sok játékkal körülvéve.
2/7 anonim válasza:
Mi vettünk egy járókát féléves korában, és szinte nem is használtuk, ugyhogy feleslegesen megvettük 14 ezerért.De lehet, hogy neked beválik, ezt nem lehet tudni.mindenesetre nem adom el, hátha a második gyerek jobban el lesz benne.Én ha újra vennék babaágyat, akkor a legnagyobb méretűt venném, mert nekem járóka helyett az ágyban jobban el volt régebben mikor kicsi volt,most meg már 15 hónapos, és csak akkor marad meg az ágyban ha álmos, vagy muszájból mikor elmegyek wc re pl akkor berakom.Nah szerintem a járóka is erre való, hogy ha valamit csinálsz berakod a gyerkőcöt, mert ott biztonságban tudod,de ez szerintem olyan mintha ketrecbe zárnád, persze ha nagy járókát veszel,vagy fából, ami olyan mint az ágy, akkor az nem olyan rossz.De én hálós járókát többet nem vennék.Jó megvan a praktikuma, össze lehet egyszerűen gyorsan csukni.
3/7 anonim válasza:
Tudom, hogy sokan ellenzik, de mi vettünk. Hát nem mondom, hogy szereti, de néha nincs más megoldás. Pl. ha csengetnek, és ki kell mennem, vagy WC-n vagyok, stb. Hát akkor beleteszem, mert nem hagyhatom egyedül felügyelet nélkül. Nekünk átlagban fél órát van benne egy nap, de mégis érdemes venni, szerintem.
4/7 anonim válasza:
én újszülött korában is betettem a járókába a kisfiamat. Most egy éves, és ha kell 1 órát is benn van a járókába. Nekünk kettő is van...egy a nappaliba, egy a konyhába. Ahol dolgom van, oda viszem. Már megy a lúrkóm, mégis nagy segítség hogy be tudom tenni...én mindenkinek csak ajánlani tudom
5/7 anonim válasza:
Mi nem veszünk. Szeretném ha szabadon tudna mozogni, állítólag így jobban fejlődik. Most 6hós, eddig is hozzá voltam kötve, a házimunkát, főzést megoldottuk a férjemmel, ha ő hazaért a munkából. Szeretném ha szabadon mozoghatna és minél több új dolgot tudna felfedezni.
6/7 anonim válasza:
Nekem mind a két gyerekem nagyon szerette, és a nagy sokáig ( másfél éves koráig) elvolt benne. Én szerettem, mert így biztonságban tudtam házimunka közben, tuti nem nyúlt a sütőhöz, nem rántott magára semmit, nem nyúlt a konnektorba. Ha nem tudtam valami miatt odaigyelni rá, mindig betettem, és szerette. Most meg állandóan menne be a kicsi mellé :)
7/7 anonim válasza:
Mi sem vettünk, hanem csináltunk a szoba sarkába maradék szőnyegpadló ideiglenes, ragasztószalaggal való rögzítésével egy 2 x 1,80-as hempergőt, jól alászigetelve, egy járóka sincs ekkora. Meg sokkal olcsóbb is, főleg ha azt veszed, hogy (ahogy a fenti példák is mutatják) a gyerek nincs sokáig el benne. Ha meg vécére mész, berakhatod a kiságyba. Mindkettőben egyformán sír ilyenkor, gondolom. Mi azért nem vettünk, mert sok barátunk szerint a gyereknek inkább büntetés benne lenni. Bár biztos akadnak kivételek. Nekünk fontosabb volt, hogy szabadabban mozoghasson és több helye legyen. A konyhában pedik a konyhapulton lévő pihenőszékében figyeli, hogy mit cvsinálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!