Hálós járókáról vannak tapasztalatok, érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
A szüleimhez szeretnénk venni,mivel sokat vagyunk náluk.2010. júl. 18. 19:24
1/5 anonim válasza:
Igen érdemes. Szerintem legalábbis. Én nagyon szerettem, mi sokat voltunk kinnt, szalonnasütés-bográcsolás és olyankor kivittük és nagyon jól elvolt benne. És bennt is hasznát vettük. Mikor már ül akkor telepakolod játékkal és elvan benne.
2/5 anonim válasza:
nekem is anyuéknál va n egy olyan utazóágy-szerű. a gyerek 5 perc után üvölt benne, mert nem lát ki, nekem meg leszakad a derekam ki-be hajolgatni vele. nagyon mély, a babám még csak 4 hónapos, a kiságyát is most engedtük eggyel lejjebb. ha már járóka, akkor inkább rácsos, ha még kicsi a babád, tegyél fel rácsvédőt és nem üti be magát vagy akad be. itthon nekünk rácsos van, abban jobban eljátszik, elnézeget ő is.
3/5 anonim válasza:
nekünk volt hálós járóka. anyósomnál laktunk, és szinte rámparancsolt, hogy vegyünk egyet, nem szaladgáljak mindig a gyerekhez, vagy vele a kezemben. Morogtam érte, de nem bántam meg a dolgot. ( gyorsan jött a 2 pici egymás után, mikor a lánykám elindult, akkor született a fiam. igy mikor már nőni kezdett a pocakom, bizony jó hasznát vettük.)
4/5 anonim válasza:
Nekünk rácsos van, nagyon szeretjük, a hálósról sok rosszat hallottam, ezért vettem rácsosat.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi válaszokat,a férjem is a rácsosra szavazna,én meg a hálósra:-))))
2010. júl. 19. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!