Azt hiszem elrontottam a hozzátáplálást. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Babám szorulásos... így őszivel kezdtem, szakember tanácsára, nem volt jó, nem bírta... majd szilva, sütőtök... De alig eszik,összezárja a száját... + nem iszik... vizet abszolút nem, levekből egy-két kanállal... Hogyan szoktassam rá a vízre? mit adjak főzeléknek, amitől lesz kaki? Mikor adjak neki? Napi hányszor?2009. máj. 21. 22:05
1/9 anonim válasza:
Először is tudni kell hogy segitsünk, hány hós a baba, anyatejes vagy tápis??
2/9 A kérdező kommentje:
Bocs, anyatejes, 6 és fél hós
2009. máj. 21. 22:10
3/9 anonim válasza:
lehet h nem szereti a barackot nekem pl az almát utálja... így azt ki is hagytuk... főzelléknek én a krumpli sárgarépával kezdtem ( 1-1 darabot picit sós vízben megfőztem leturmixoltam de csak saját levével hígítottam és úgy adtam neki oda ... 4 nap múlva ugyanezt sütőtökkel csak répa néélkül...aztán cukkinivel aztán kevertem őket holnap már teszek bele neki csirkemájat 4 nap múlva meg csirkemellet...
4/9 anonim válasza:
Az én kisfiam is eljátszota ezt, és nálunk nem a kaja volt a probléma, hanem a kiskanálból való evés. Ha a babád még nem ismeri, akkor szerintem nála is ugyanez lehet a probléma. Nálunk majdnem 1 hónapig tartott, amíg megtanult kiskanállal enni. Ivás dettó. Sima pohárból itattam először, most már a csőrös pohárból is iszik.
Majdnem 8 hós picifiú anyukája
5/9 anonim válasza:
Oké, szóval tejcis.... Biztos vagyok benne hogy egy kicsit nehezebb a tejciseket más izhez szoktatni, szóval kitartás, ne kapkodj , kicsit szerte szét vagy:)) csak szép lassan! A babák először igy reagálnak, fintorognak, tiltakoznak az uj iz, a kanál ellen, ez tök normális! Lehet, hogy lassabban, de meg fogja szokni az izeket. Ha a frisset nem akarja, vegyél bébikaját, hátha a sütőtök-alma a hipptől bejön neki. Én egyébként először egy kanál alma levét adtam. Rettentő képet vágott:)( aztán két-három kanállal másnap. Aztán harnadnap egy pici pépet. Igy molyoltam egy hétig. Majd jött a sütőtök-alma, őszibari, őszibari-alma,ezeket kéne az elején. Egy idő után fogja enni őket, csak óvatosan erőltetsd! Menni fog csak ne kapkodj, szép lassan! Mivel szopik, nem igényli a vizet, nem iszik mert nem szomjas. A kistoltatás után ugyis tejcivel öblit egy jó darabig, majd ha már megeszik egy jó fél üveg főzit, biztos fog rá inni is!
6/9 anonim válasza:
én is killodtam a hoztáp.-sal és 3 hét után abba hagytam 2 hétig szünet volt és utána újbol elöröl kezdtem a szoktatást és egy hétalatt szépen bele is jöttünk.Minden izlik neki azóta, de elötte nem fogyott a kaja adhadtam akármiböl.Nem volt érett az én babám még .
7/9 anonim válasza:
alma krumpli rizs banán répa mind fogo, ezért kell rögtön mást is kostoltatni.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok!!! Tényleg kicsit szanaszét vagyok..... :)
2009. máj. 21. 22:41
9/9 A kérdező kommentje:
Azaz szerte szét... :) Megyek is aludni!!!! :)
2009. máj. 21. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!