Hasfájás mitől lehet?
szia, úgy tudom mogyorót nem szabad enni (allergia), a szénsavas üdítő vagy ásványvíz is okozhat ilyet.
DE ha ezeket nem eszed, akkor is előfordulhat, nálunk is ez a helyzet :( Én Infacol cseppet adok neki rá, valamnt a pocakmelegítés szokott még látványos javulást eredményezni, sajnos nem hosszú távon. Eddig a mi babánk is csak kicsit sírt, nyöszörgött, 30.-a óta viszont ordít, és sokszor ebbe ájul bele. Aztán kel mert éhes, és kezdődik előről. Sajnos amíg nem áll be az emésztőrendszere a kinti világnak megfelelően addig ez fenn fog állni.
Mi próbáltunk:
- tornáztatni
- többször büfiztetni,
- masszírozni
- koala póz (a karodon fekszik hason, és a tenyereddel a pociját simized)
- SAB simplex cseppeket adni
- Infacol cseppek (jelenleg ezt használjuk)
- hasmelegítés (infralámpa, hajszárítő, melegvizes palack- mind ruhán keresztül- ezek pillanatnyilag látványosan javítottak a helyzeten)
asszem ennyi, remélem nem hagytam ki semmit. Sajnos azt kell mondjam, ki kell tapasztalni nála mi segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!