Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hasfájás mitől lehet?

Hasfájás mitől lehet?

Figyelt kérdés
1 hónapos a babám de ma nagyon eszeveszettül sírt és nyögdécselt látszott rajta hogy nyomja de nem jőn semmi.Mitől nyugodna meg?Mitől lehet hasfájás?Sós mogyorót ettem vagy szénsavas üditő?Rántott hús?vagy nilyen ételektől lehet és mit ajánlanátok rá?Eddig is volt hasfájás de nem nagyon és hamar megnyugodott de most még aludni sem nagyon tudott tőle és kivolt merülve azért aludt el babahordozóba.
2012. jan. 1. 18:38
 1/3 Kerria ***** válasza:

szia, úgy tudom mogyorót nem szabad enni (allergia), a szénsavas üdítő vagy ásványvíz is okozhat ilyet.

DE ha ezeket nem eszed, akkor is előfordulhat, nálunk is ez a helyzet :( Én Infacol cseppet adok neki rá, valamnt a pocakmelegítés szokott még látványos javulást eredményezni, sajnos nem hosszú távon. Eddig a mi babánk is csak kicsit sírt, nyöszörgött, 30.-a óta viszont ordít, és sokszor ebbe ájul bele. Aztán kel mert éhes, és kezdődik előről. Sajnos amíg nem áll be az emésztőrendszere a kinti világnak megfelelően addig ez fenn fog állni.

Mi próbáltunk:

- tornáztatni

- többször büfiztetni,

- masszírozni

- koala póz (a karodon fekszik hason, és a tenyereddel a pociját simized)

- SAB simplex cseppeket adni

- Infacol cseppek (jelenleg ezt használjuk)

- hasmelegítés (infralámpa, hajszárítő, melegvizes palack- mind ruhán keresztül- ezek pillanatnyilag látványosan javítottak a helyzeten)

asszem ennyi, remélem nem hagytam ki semmit. Sajnos azt kell mondjam, ki kell tapasztalni nála mi segít

2012. jan. 1. 19:04
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ:)
2012. jan. 1. 19:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló jól leírt mindent. Esetleg még a gripe water-t is megpróbálhatjátok, mert az azonnal hat, míg az Infacolnak kell pár nap. És mi még Normaflore-t is adtunk neki, napi felet, az segíti az emésztőrendszert. Kitartást nektek, el fog múlni!
2012. jan. 1. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!