Kisbabának hasfájásra adott fájdalomcsillapító szirup árthat?
Ne adj gyógyszert a gyereknek!
föleg ne akkor mikor hasfájós
inkább hordozd tornáztasd de ne adj láz és fájdalom csillapitot.
Nehéz idöszak és lehet hátra pár hét még ebből de ne gyógyszerezd!
Egy dolgot javasolok:
próbáld ki, hogy elhagyod 3 napig az étrendedből a tejet, és minden tejterméket. (De vigyázz, a tejport is!) Tehát a margarint is és kekszeket, amik tejport tartalmaznak, csokit, felvágottat, ami tejfehérjét tartalmaz, tejes kiflit sem, csak vizes zsömlét vagy kenyeret stb.
Mert lehet, hogy a gyermeked érzékeny a tejfehérjére. 6 hetesen derült ki nálunk ugyanez. Ahogy leálltam a tejjel, nulla sírás, békés éjszakák és nappalok. Addig, volt, hogy 5 órát is üvöltött minden este, úgy éjjel 1-ig. (Én egyszer a síró gyerek mellett összeestem és elaludtam, annyira ki voltam már...)
Ha nem változik semmi, akkor nem ez az ok, de egy próbát megér.
Kis segítség:a liga margarin nem tartalmaz tejszármazékot és a Delma multivitamin sem. (Mondsjuk én margarin nélkül nem bírok letuszkolni egy kenyeret, csak ezért írom :o)
Köszönöm a válaszokat!
Megkérdeztem a gyerekorvost, már nem írhatják fel a papaverint állítólag, így az is kiesett. A tornáztatáson, hurcoláson túl vagyunk, és éjjel 2-kor nem is bírja már az ember, én nappal is alig alhatok, van 2 nagyobb gyerekem is. Kipróbálom a tejmentes diétát is, valaminek muszáj segítenie mert nem bírjuk ezt így.
2,5 hetesek vagyunk, hasonló problémával. Bár nekem ritkán sír, nekem "csak" nyöszörög, szenved... én meg csak sajnálom, mert mást már nem tehetek.
Meleg törülközőt teszek a pocijára, ez segít egy negyed órát, sab simplex cseppeket adok neki (hallhatóan többet pukizik), az infacol szirupnál nálunk elvörösödött a gyerek, nem vett levegőt és öklendezett, emiatt én nem adtam neki többször :S Aludni így sem tudok én sem, pedig nem sír ilyen hosszan. Tornáztatást, has simizést, masszírozást kipróbáltuk. Én nem fogyasztok tejterméket, babot, borsót, paprikát, paradicsomot,stb. sorolhatnám, sajnos még is szenvedünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!