Az Infacolt mennyi idős korig adtátok?
Figyelt kérdés
Nem igazán merem abbahagyni,- főleg nem hirtelen- mert nagy fájdalmai voltak nélküle a fiamnak, most 3,5 hónapos. Sajnos a nővére is hasfájós volt, neki 4 hónaposan egyik napról a másikra múlt el, akkor sajnos még nem volt Infacol.2011. dec. 21. 14:27
2/6 anonim válasza:
Mi pont olyan 3-4hós korig adtuk, de nem tudom mikor, miért hagytuk abba. Így utólag már azt mondom, h addig adnám legközelebb, amikor már magától tud annyit mozogni a baba, h nem áll meg benne a levegő, hanem kimozogja magából.
3/6 anonim válasza:
én 8 hetes koráig adtam minden evés előtt most 12 hetes nappal már nem de azt esti evés előtt kell még adni neki tehát most napi 1x adom
4/6 anonim válasza:
Espumisant kapott a fiam, kb 3 hónaposan már egyre ritkábban, aztán már csak este. Mivel láttam, hogy már nincs igazán rá szüksége elhagytuk 4 hós korára.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
Elsőnek: van meggymagpárnánk, sajnos kb. semmit sem használ önmagában. Az Infacol - "anti-colic" cumisüveg - párna - torna kombináció, ami működik :)
2011. dec. 21. 15:55
6/6 anonim válasza:
Egészen addig lehet alkalmazni még a baba tünet mentes nem lesz, hiszen nem lehet túladagolni az Infacolt! Azonban ha nagyon hosszú ideje fenn áll a szűnni nem akaró sírás, abban az esetben viszont célszerű orvoshoz fordulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!