SOS! 5 hetes babám eszik, bukik, aztán megint sír, hogy éhes. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A védőnőt és a gyermekorvost nem érem el, nyilbán a szilveszter miatt.2011. dec. 31. 17:17
21/23 anonim válasza:
Te szegény!!! Én hasonló cipőben voltam az én lányom ahogy szopott már jött is ki belőle,mindíg attól rettegtem,hogy megfullad egyszer...Nálunk az volt a megoldás,hogy 3 óránként fejtem és nutriton nevű sűrítővel besűrítettem és cumisűvegből adtam neki.Egy csepp sem jött ki.És mikor már jóllakott a kifejt cicimre raktam és így megvolt a kontakt is,no meg megvolt zavarodva a cickóért....Nekünk a hozzátáplálás megkezdésével elmúlt a bukás,úgyhogy szerencsések vagyunk 4hósan el is kezdtem adogatni a kanalas kajcsikat.Innentől már tudott szopizni.Szóval nem igaz amivel engem rémisztgettek,hogy a cicit nem fogadja majd el az üveg után.12 hónapos koráig szoptattam ,de azthittem belezavarodok az első 3-4 hónapba a bukás miatt ,mert ez valami szörnyűűűűű!!!Nagyon ajánlom a nutritont!Hidd el ez a megoldás,meg az idő.Kitartást!
22/23 anonim válasza:
Előző vagyok!Azt elfelejtettem,hogy direkt van hasfájós,bukós babáknak cumisüveg ez a tommee tippee és a Dr. Brown's cumisüvegek ezekben van egy bizonyos szelep,ami úgy cirkulálja a levegőt,hogy nem nyel buborékot a pici és ez által nem bukik és nem görcsöl.Egyébként szerintem az utóbbi jobb,mi mind kettőt kipróbáltuk.
23/23 anonim válasza:
Altatni csak hason altasd, nehogy visszabukjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!