Hogy szoktassam le 21 hónapos kisfiamat az éjszakai kakaó ivásról?
Szerintem nem ő megy ki a konyhába kakaóért.
És ha írásban kéred, hogy ne igyon többet az se hiszem,hogy használna.
Ne adj neki.
éjszaka miért adtál neki kakaót?
egy 21 hónapos már nem eszik éjjel,max. iszik
ne adj neki
kínáld vízzel
pár nap alatt le fog szokni
"Ne adj neki" 100%-ban hasznos válasz.
Könnyű mondani!Az én kislányom is 21 hónapos és még ő is felkel egyszer,de én tejet adok neki.Ne adjak neki?Akkor sír azzal se vagyok előbbre.Teát,vizet nem fogadja el.Majd leszokik róla.
Ha mindenben engedtem volna amikor a gyerekek sírtak,nagy gondjaim lettek volna a 3 éves hisztiknél vagy később.
Igen,a gyerek sír. ez az egyetlen érve.
Ha ezzel eléri amit akar, akkor megerősíted, hogy a sírás erre való. Érvelni. Elérni amit akar. És legközelebb újra sír, sőt tovább sír, hiszen emlékszik rá, ezt kell csinálni,ez működött legutóbb is.
Ha az elsőalkalommal kibírsz 1percsírást,akkor utána nincsgondod. ha engedsz, akkor majd 3 éves korában már az egész éjszakát végigüvölti, és nem fogod bírni,engedni fogsz neki.
Tehát a legfontosabb a legelején konzekvensnek lenni.
"Könnyű mondani!Az én kislányom is 21 hónapos és még ő is felkel egyszer,de én tejet adok neki.Ne adjak neki?Akkor sír azzal se vagyok előbbre.Teát,vizet nem fogadja el.Majd leszokik róla."
Nahát akkor sír... Tanulja meg, hogy nem ő a főnök a háznál. Majd abbahagyja ha nincs közönség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!