Szerintetek mennyit kérhetek egy szinte új komplett babaágyért?
Club safari macis kiságy (20,00) ennyiért vettem
kókuszmatrac (7500)
pelenkázó feltét (3500)
gumi lepedő (1500)
frottír lepedő (2000)
fejvédő,párna takaró (7000)
igazából nem használtuk fiam 5ször ha beleraktam
se kopás, se szakadás se karcolás,minden mintha új lenne
25,000re gondoltam. szerintetek?
új ill márkás minden, ez látszik is rajta, számla van mindenről
bár fogalmam sincs mennyit adnának érte, ezért is tettem fel ezt a kérdést
Tedd fel a vaterára/teszveszre 1 Ft-ért, ott annyiért fogod tudni eladni amennyit ér a vevőknek. Ennél többet sehol nem fogsz érte kapni. Emeld ki a hirdetést és ne tegyél rá minimálárat sem.
Kockáztatni kell, de megéri.
Ha nem mered így meghirdetni, akkor fix áron áruld 20 ezerért és majd meglátod, hogy megveszik e. ha nem, akkor kicsit engedj az árból!
Kb fél áron kelnek el a használt cuccok, jó esélyed van ennyit kapni érte.
Én használtan vettem ott egy járókát 15 ezerért és másfél év használat után ugyanennyiért el is tudtam adni.
A csecsemőmérleget 7000 ért vettem, majd 1 év használat után 7500-ért adtam el:) És még sorolhatnám!
Igaz, hogy valamivel több macera, de lehet, hogy jobb árat tudsz elérni, ha nem egyben hirdeted meg, hanem tételenként (mármint a vaterán).
Az is számít, hogy helyileg hol lehet átvenni, pl. Budapest, nagyváros vagy távolabbi településre kell-e érte menni.
Vatera ill.teszvesz mellett megpróbálhatod még az expressz.hu-t is, ill. a különböző babás oldalak apróhirdetés oldalait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!