Anyukák! Szoktátok hagyni az utolsó evés és fürdés előtt a babátokat /4és fél hós/ hogy aludjon?
Figyelt kérdés
Nem akarom, hogy aludjon a babám,mert attól félek, hogy éjjel felébred és nem tud aludni? Igaz,hogy ilyenkor nem akar játszani, dünnyög,mert nagyon álmos és aludni akar.Szerintetek?2011. dec. 30. 20:50
11/13 anonim válasza:
Igen én is szoktam egy kicsit aludni,ja a pici ő is szokott és kb úgy 11;30 körül felkelek a kicsit meg majd az apa.
Sajnos ez ígyvan;(((((,végstádiumú betegségem van.NEM MESÉLEMEL MERT NAGYON MORBID!!!!Már a két 9 éves lányaimnak is megmondtam egyyik depresszív lett a másik lányom szerencsére megbarátkozotta dologgal.Szoptatni sem tudok, mert a betegség már gyerekkoromban is meg volt,igaz nem ilyen intenzíven.
12/13 anonim válasza:
én vagyok az előző ezt a választ nrm komolyan szántam nem is nő vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!