Most tényleg nem tudok pelenkázni?
Figyelt kérdés
fiam 4 hónapos , 1-2 hónapja minden reggel úgy ébred, hogy csupa pisi a ruhája, de csak éjjel folyik ki nappal nincs ilyen gond.
Már több féle pelust is kipróbáltam, mindnél kifolyt, pedig nincs a pelusba sok pisi.
Most ennyire béna vagyok?
Mit csináljak, hogy ne folyjon ki?
2009. máj. 21. 11:43
1/8 anonim válasza:
lehet, hogy hulyesegek kerdezek, de biztos, hogy pisis, nem megizzad? nem hiszem, h a te pelenkazasi stilusoddal lenne baj:). pl a lanyom hata regelre teljesen atizzadt(meg haton alszik es nem forog), a body es a rugdalozo is, mintha kifolyt volna a pelusbol...
2/8 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy izzadság, mindig a jobb oldalán a pelusnál egy kör alakú folt van, ha izzadna máshol is vizes lenne, meg ő már csak egy badyban alszik, nem lehet melege.
Azért köszönöm a válaszod!
2009. máj. 21. 11:52
3/8 anonim válasza:
éjjel többször belepisil? nappal gyakrabban cseréled, nem?
4/8 anonim válasza:
nekünk az eggyel nagyobb pelenkaméret hozta meg a megoldást,ugyanis ugyanez volt nálunk is
5/8 anonim válasza:
Nálunk éjjel Pampers van rajta, nappal meg olcsóbb pelus.Ő lány. Lehet, hogy butaságot kérdezek de nekem is volt egyszer kicsi a fiam. A kukiját mikor pelenkázod, nem állítod felfelé véletlenül?
6/8 anonim válasza:
Vagy felfelé áll a kukija, vagy éjjel is kéne cserélni, mert tele van a pelus, vagy túl lazán van feltéve rá a pelus? - ezek jutottak eszembe.
7/8 anonim válasza:
Szia! Lehet, hogy lazán van rajta a pelus, és este kajcsi után nagy a pocija. Alvás közben meg visszább megy a poci és így ki tud folyni a pisi. Én este jobban meg szoktam szorítani a pelust.
8/8 anonim válasza:
Nálunk is ugyanez volt a helyzet, csomó próbálkozás után a Huggies 12 órása lett a megoldás, 9 kg-s fiamnál az 5-ös méret. Előtte duplán pelusoztam, de ebben a melegben már nem hiszem, hogy ez jó megoldás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!