Minden sértés és provokáció nélkül kérdezem, hogy hogy gondolja néhány anyuka hogy nem kell naponta fürdetni és átöltöztetni a gyereket?!
"A férjem unokatesója Németországban él, és ott őt nézték szimpla idiótának, mert naponta fürdeti a gyerekeit. Ott az az ideális, ha heti egyszer-kétszer fürdetik a csecsemőt, kis gyereket. Na, akkor most mi van? Ott nagy gazdagság van és nincs igénytelenség és mégis így csinálják."
Azt te csak hiszed! Még hogy nem igénytelenek? Pont,hogy azok. A férjem mérnökök között dolgozott és a nagy többség naponta fürdik, tisztálkodik, aki pedig nem, azokon nagyon is érződik, szó szerint, mert büdösek. Némelyik totális wc szagú!Gyászkeretes a körmük, büdös a szájuk, izzadságszaguk van!
Inkább sajnálatos, hogy a nagy "gazdagságuk" ellenére még mindig nem jutottak el sokan arra az igényességi szintre, hogy minden nap tisztálkodni kell!
Igen, vannak kirívó esetek, amikor későn ér haza az ember a kicsivel és már nem akarja bolygatni a majd elalvó, vagy már alvó gyereket. Megint más tészta az ekcémás, különleges bőrű gyerkőc.
Nálunk alap, hogy minden nap fürdünk, fogat mosunk, tiszta fehérneműt, zoknit, pólót húzunk. Tudom, biztos mi vagyunk az ufók, mert mi minden nap megyünk wc-re, izzadunk, koszolódunk és nem csak minden más- vagy harmadnap.
Egyébként aki annyira spórolni akar, akkor abban a vízben, amiben megfürdött a gyerek, gyorsan át is lehet mosni a ruháit.
22-es válaszolóra gondoltam.
(26.)
Mielőtt fröcsögve betalálnál azzal a válaszolóval karöltve, aki igen modortalanul írogat, igen, én is naponta fürdetem a picit! Csak tudod, egyik szavad üti a másikat, gondolkodj!
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!