Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kell öltöztetni egy 11...

Hogyan kell öltöztetni egy 11 hós babát 30 fok fölött?

Figyelt kérdés

Vékony kisnadrág,zokni, szandál, rövidujjú baody és rajta egy póló.

Ez sok vagy pont jó?

Rövid ujju body és kisruha zoknival, nem kevés?

2009. máj. 21. 08:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Az én 8 hónaposom napok óta itthon csak egy rövid ujjas pólóban vagy kisruhában van, esetleg rövid ujjas vagy ujjatlan bodyban. Zoknit csak bentre adok rá, mert már kapaszkodva megy és nincs mindenhol szőnyeg a házban. Kint mezítláb van. Néha még a pólót is leveszem róla, mert abban is izzad, pedig mindig árnyékban vagyunk.
2009. máj. 21. 08:14
 2/7 anonim ***** válasza:
A polót ne add rá nagyon meleg van.Bár az én babám nagyon izzadós én csak egy kis rövidujjú body-t és egy kis rövid nacit adok rá meg persze zokni...még igy is melege van árnyákban...3 hós
2009. máj. 21. 08:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Az én 1 éves lányomon ilyen időben csak 1 body van és zokni. Egy nadrágot már nem tudna elviselni.
2009. máj. 21. 08:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Kint csak body. Mezitláb rohangál.

Bent kap zoknit is, de 1 perc alatt szokta levenni.

2009. máj. 21. 08:36
 5/7 anonim ***** válasza:
1 évesem reggelről rövidgatyó meg egy póló van, a zoknit már levette.Később ha meleg lesz csak pelenkába lesz kint, bent egy bodyba. A pancsolóba meg nyuszkán:)
2009. máj. 21. 09:22
 6/7 anonim ***** válasza:
mi már csak egy lenge kisruhában vagyunk, vagy pedig egy ujjatlan badyban
2009. máj. 21. 09:23
 7/7 anonim ***** válasza:
A vékony, szellős ruhák szerintem jók, a lényeg, hogy ha rövidet adsz rá, kend be naptejjel, nehogy leégjen, ja és egy kissapi, vagy kiskendő mindig legyen a fejecskéjén :D Én ilyen idősen inkább hosszú, vékony ruhákba járattam, nagy ritkán rövidbe.
2009. máj. 22. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!